«Θα παλέψει για Καρέλη ο Παναθηναϊκός»

Από sdna.gr: Ο Νίκος Καρέλης επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα κι ο Παναθηναϊκός... καραδοκεί για να τον κάνει δικό του. Οι δυσκολίες και τα δεδομένα της υπόθεσης...
Πηγή: sdna.gr
«Θα παλέψει για Καρέλη ο Παναθηναϊκός»

Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έκανε το "μπαμ" στην καριέρα του, έζησε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια και τον Γενάρη του '16 έκανε το επόμενο βήμα, παίρνοντας μεταγραφή στη Γκενκ. Πέρυσι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ απέκτησε δανεικό τον 27χρονο στράικερ, αλλά πιθανότατα θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος ωστόσο εμφανίζεται να επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα "Νέα" ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη διεκδίκηση του Καρέλη. Η υπόθεση βέβαια δεν είναι εύκολη, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Γκενκ και προβλέπεται να εισπράξει περί τις 500.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά φυσικά δεν μπορούν να τα δώσουν οι "πράσινοι", οπότε είτε θα έπρεπε ο "Χουλκ" να ρίξει τις απαιτήσεις του περίπου στο μισό, είτε να τεθεί θέμα δανεισμού του, με τη βελγική ομάδα να καλύπτει μέρος του συμβολαίου του. Κάτι βέβαια που δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό από τη στιγμή που του χρόνου μένει ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται διατεθειμένος για μία υπέρβαση, εφόσον πρόκειται για περίπτωση που αξίζει.

Διαβάστε ακόμη...