«Παίζονται» μόνο δύο θέσεις στην 11άδα για τον αγώνα στη Λάρισα

Από sfina.gr: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου , εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, σκοπεύει να παρατάξει στην Λάρισα την καλύτερη δυνατή 11άδα για να «κλειδώσει» με το «τρίποντο» και μαθηματικά τον τίτλο.
Πηγή: sfina.gr
«Παίζονται» μόνο δύο θέσεις στην 11άδα για τον αγώνα στη Λάρισα

Με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Βαρέλα στην άμυνα, τους Σάκχοφ και Ολιβέιρα στα αμυντικά χαφ, δεξιά τον Λημνιό, που επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του και στην κορυφή της επίθεσης τον Σφιντέρσκι στην θέση του απόντα σ' αυτό το ματς, Άκπομ.

«Παίζονται» μόνο δύο θέσεις. Του αριστερού εξτρέμ και του επιτελικού μέσου. Οι Μπίσεσβαρ και Ζαμπά, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και στο ισχίο αντίστοιχα, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και στην χθεσινή προπόνηση, κι επειδή ο Λουτσέσκου συνήθως προτιμά «ετοιμοπόλεμους» 100% στα παιχνίδια, ίσως τελικά χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα τους Ενρίκε και Πέλκα. Είναι κάτι που θα αποφασίσει την παραμονή του αγώνα και ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι Μπίσεσβαρ και Ζαμπά.

Ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει «δουλέψει» και την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας για το ματς. Ξέρει, ότι οι παίκτες της Λάρισας παίζουν στα... κόκκινα και διακρίνονται για το δυναμικό τους παιχνίδι. Ως εκ τούτου, θέλει, πρώτα απ' όλα, οι δικοί του παίκτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και να μην ασχοληθούν με τους αντιπάλους, ή με τον διαιτητή, οτιδήποτε κι αν συμβεί.

Σε επίπεδο τακτικής το πλάνο θα είναι το γνωστό με την κατοχή της μπάλας και το παιχνίδι υπομονής μέχρι να βρεθούν οι κενοί χώροι στην αντίπαλη άμυνα για την επίτευξη του γκολ.

Το βράδυ θα είναι μεγάλο...

Εφόσον ακολουθηθεί το πλάνο, που έχει προετοιμάσει ο Ρουμάνος τεχνικός, είναι, βέβαιος, πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει την νίκη και το βράδυ της Κυριακής θα είναι μεγάλο... Μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου μέσα στο «AEL FC Arena» και την στάση μνήμης της αποστολής για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη, το πούλμαν των πρωταθλητών θα μπει στην Θεσσαλονίκη και στον Λευκό Πύργο, όπου θα τύχει αποθεωτικής υποδοχής από πολλές χιλιάδες φίλων του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...