Ο «μάγος» σπάει κάθε ρεκόρ!

Από thessports: O ΠΑΟΚ οδεύει προς την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της ιστορίας του και ένας εκ των διακριθέντων είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που στα 31 του χρόνια διανύει ίσως την πιο μεστή, σε επίπεδο αριθμών τουλάχιστον, σεζόν της καριέρας του.
Πηγή: thessports.gr
Ο «μάγος» σπάει κάθε ρεκόρ!

Ο Ολλανδός (με καταγωγή από το Σουρινάμ)… μάγος του Δικεφάλου, έχει πετύχει φέτος εννέα γκολ, μοιράζοντας άλλες δέκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, στην πιο παραγωγική του σεζόν στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα μάλιστα έχει πετύχει επτά γκολ (έχοντας παράλληλα ισάριθμες ασίστ), πιάνοντας τρεις «στροφές» πριν το τέλος την καλύτερη επίδοση της καριέρας του.

Την σεζόν 2008/09, όντας ποδοσφαιριστής της Φέγιενορντ, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έκανε το «ξεπέταγμα» του, πετυχαίνοντας στο ολλανδικό πρωτάθλημα επτά γκολ, και άλλες οκτώ ασίστ.

Φέτος υπολείπεται μόλις μιας ασίστ από την καλύτερη επίδοση της καριέρας του, έχοντας μπροστά του ακόμα τρεις αγωνιστικές για να καταφέρει να την ξεπεράσει, γράφοντας νέο «ρεκόρ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Μπίσεσβαρ έχει πετύχει 19 γκολ και έχει μοιράσει 24 ασίστ, σε 111 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχοντας σημαντική συμβολή στην κατάκτηση των δυο συνεχόμενων Κυπέλλων Ελλάδος

Ακριβώς τα ίδια νούμερα, σε γκολ και ασίστ, παρουσιάζει και στην τούρκικη Καϊσέρισπορ, με την διαφορά ότι φόρεσε την φανέλα της σε 130 παιχνίδια.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μπίσεσβαρ προσφάτως ανανέωσε την συνεργασία του με τον Δικέφαλο για την επόμενη τριετία, θεωρείται θέμα χρόνου να ξεπεράσει τα παραπάνω νούμερα, καταγράφοντας ακόμα ένα ρεκόρ… καριέρας.

Διαβάστε ακόμη...