«Δουλεύουμε σκληρά για τον τίτλο»

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Λάρα Ζίντεκ, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη κόντρα στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Πανόραμα, για τους τελικούς με τη Νέα Ιωνία, ενώ στο τέλος κάλεσε και τον κόσμο της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια του κυπελλούχου στη σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
«Δουλεύουμε σκληρά για τον τίτλο»

 Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης:

«Καταφέραμε να κερδίσουμε με πάρα πολλά γκολ. Παίξαμε πολύ καλά, παίξαμε το δικό μας παιχνίδι, παρ’ όλο που ο αντίπαλος δεν είχε τη δική μας δυναμική. Προπονούμαστε πολύ σκληρά, εν’ όψει των τελικών και μάλιστα κάποιες μέρες κάνουμε και διπλές προπονήσεις, προπονούμαστε πολύ, για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με το Πανόραμα και το γεγονός πως σε περίπτωση νίκης, ο ΠΑΟΚ παίρνει την πρώτη θέση και μαθηματικά:

«Ελπίζω και πιστεύω πως θα κερδίσουμε, να κάνουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι όπως στην Αλεξανδρούπολη, όπως βέβαια θέλουμε να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με οποιονδήποτε αντίπαλο και να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για τους τελικούς που έρχονται με τη Νέα Ιωνία:

«Έχουμε κάποιους τραυματισμούς δυστυχώς, όμως αυτό δεν μας πτοεί και γι’ αυτό προπονούμαστε σκληρά και θέλω να πιστεύω πως δεν θα μας επηρεάσει τόσο, ώστε να μας εμποδίσει από την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Κλείνοντας, η Λάρα Ζίντεκ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας για τους τελικούς του πρωταθλήματος:

«Θέλουμε δίπλα μας τους οπαδούς μας, διότι μας δίνουν μια έξτρα δύναμη και θέλουμε να έρθουν, όσοι περισσότεροι μπορούν και να μας στηρίξουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν».

Διαβάστε ακόμη...