«Έπρεπε να αντιδράσουμε και το κάναμε…»

Από arenafm: Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ αλλά και στο σωστό τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τον αγώνα με τον Πανιώνιο στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Δικεφάλου ο Ουίλιαμ Χάτσερ.
Πηγή: arenafm.gr
«Έπρεπε να αντιδράσουμε και το κάναμε…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός άσος:

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, όπως γίνεται πάντα με μια ομάδα με ταλέντο σαν τον Πανιώνιο. Οι παίκτες δεν έχουν πίεση, απέφυγαν τον υποβιβασμό. Η πίεση βρίσκεται σε εμάς, έπρεπε να αντιδράσουμε μετά τον Παναθηναϊκό και καταφέραμε το στόχο μας.

Μεσολάβησε μικρό χρονικό διάστημα, κάτι που δεν είναι είναι εύκολο. Η ομάδα προσπάθησε, προσέγγισε τον αγώνα με διαφορετικό τρόπο πνευματικά και είχε ενέργεια. Μετά από μια κακή εμφάνιση, πρέπει να ξεχάσεις όσα έγιναν, δεν ήθελα να χάσουμε με τίποτα και τα καταφέραμε».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν:

«Μετά τη διακοπή του Φεβρουαρίου, η ομάδα έχει πολλούς τραυματισμούς. Χάσαμε τον Τζαμάλ Τζόουνς ο οποίος κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ, αμύνεται, φέρνει ενέργεια και ήταν μεγάλη απώλεια, ενώ πρόσφατα χάσαμε με τραυματισμό και τον Σχίζα.

Υπήρχαν και πολλοί μικροί τραυματισμοί. Σε μια μεγάλη σεζόν, όταν ο ρυθμός διακοπεί, είναι δύσκολο να τον ξαναβρείς, σαν να υπάρχει διακόπτης…».

Διαβάστε ακόμη...