Συνεχίζεται στις 16/4 το δικαστήριο για τον αδικοχαμένο οπαδό του ΠΑΟΚ, Νάσο

Από sdna.gr: Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ζωής του οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, θα δοθεί και πάλι στις δικαστικές υποθέσεις στις 16 Απριλίου...
Πηγή: sdna.gr
Συνεχίζεται στις 16/4 το δικαστήριο για τον αδικοχαμένο οπαδό του ΠΑΟΚ, Νάσο

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η δίκη που σχετίζεται με το θάνατο του 24χρονου Κύπριου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, με τους πέντε κατηγορούμενους να κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης με το κατηγορητήριο να είναι ιδιαίτερα βαρύ για εκείνους.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν και οι γονείς του Νάσου Κωνσταντίνου, με τον πατέρα του άτυχου νεαρού να καταθέτει πρώτος. Στην συνέχεια ακολούθησαν τέσσερις καταθέσεις μαρτύρων που βίωσαν παρόμοια περιστατικά εκείνο το μοιραίο βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της δίκης, αναγνώσθηκαν και δύο καταθέσεις μαρτύρων με την δεύτερη να αφορά τον άνθρωπο που βρήκε τον Νάσο όταν τον παρέσυρε το αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να διαφύγει από την «επίθεση» και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ειδοποιώντας την Αστυνομία.

Η συνεδρίαση είχε αρκετή ένταση, όπως διαβάσατε και μέσα από το SDNA, ενώ ολοκληρώθηκε με τον ίδιο τρόπο, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζουν: «Νάσο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής».

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης θα δοθεί στις 16 Απριλίου...

Διαβάστε ακόμη...