Η ομάδα δεν χάνει ποτέ όταν ο Σάχοφ σκοράρει!

Από ethnos.gr: Η απίστευτη επίδραση των γκολ του Ουκρανού μέσου εδώ και 10 χρόνια!
Πηγή: ethnos.gr
Η ομάδα δεν χάνει ποτέ όταν ο Σάχοφ σκοράρει!

Ο Εβγέν Σάχοφ πέτυχε την περασμένη Κυριακή το 18ο του τέρμα με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», που ήταν το δεύτερο από τα συνολικά τρία του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία.

Ο Ουκρανός μέσος έχει σκοράρει σε 18 διαφορετικές αναμετρήσεις από το καλοκαίρι του 2016 όταν και εντάχθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον ΠΑΟΚ να μετρά σε αυτές ισάριθμες νίκες, μια επίδοση με την οποία έδωσε συνέχεια στο απίστευτο σερί που έχει καταγράψει στη μέχρι τώρα καριέρα του. Ο Εβγέν Σάχοφ, είτε σε συλλογικό επίπεδο είτε σε επίπεδο εθνικών ομάδων, δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα σε κανένα από τα παιχνίδια στα οποία σκόραρε.

Στη καριέρα του με τη φανέλα της Ντίπρο, είχε σκοράρει σε 16 διαφορετικές αναμετρήσεις με την ομάδα του να έχει 15 νίκες και μια ισοπαλία, ενώ με την Αρσεναλ Κιέβου, στη μοναδική σεζόν στην οποία αγωνίστηκε, πέτυχε ένα γκολ με την αναμέτρηση να τελειώνει ισόπαλη. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, με την ομάδα των ανδρών της Ουκρανίας έχει σκοράρει μια φορά, στη νίκη επί των Σέρβων με 1-0, και σε επίπεδο εθνικής ελπίδων έχει σκοράρει ένα γκολ στη νίκη επί της Λιθουανίας και δυο γκολ στη νίκη επί της Σουηδίας.

Οι συνολικές του επιδόσεις του Σάχοφ στους αγώνες που έχει σκοράρει, από τις 13 Μαρτίου 2009 μέχρι και σήμερα, είναι 33 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 35 παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...