Κρυωνάς (Κ15 ΠΑΟΚ): “Φτάνει με τον Κούτσια, είναι μόλις 14,5 χρόνων, μην τον τρελάνουν…”

Από sfina.gr: Στο τεχνικό τιμ της Κ15 του ΠΑΟΚ συμμετέχει ο Δημήτρης Κρυωνάς, προπονητής τερματοφυλάκων, ο οποίος μίλησε στην "Βεργίνα Τηλεόραση" για την επιτυχία κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδας, αλλά και για τους δυο γκολκίπερ που είναι διεθνείς, όπως και για τον Κούτσια, που είναι το μεγάλο ταλέντο της ομάδας και ο αρχηγός της...
Πηγή: sfina.gr
Κρυωνάς (Κ15 ΠΑΟΚ): “Φτάνει με τον Κούτσια, είναι μόλις 14,5 χρόνων, μην τον τρελάνουν…”

Είπε μεταξύ άλλων, ο προπονητής των γκολκίπερ: "Έχουμε τους δυο κορυφαίους τερματοφύλακες στην Ελλάδα, σε αυτή την ηλικία, τον Μπότη και τον Μοναστηρλή και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και οι δυο είναι στην εθνική ομάδα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, ενώ στον ημιτελικό έπαιξε ο ένας και στον τελικό ο άλλος, στη Λαμία".

-"Ο Κούτσιας είναι το αστέρι της ομάδας μας, αλλά φτάνει τόσο, δεν θέλουμε μεγάλη προβολή στο παιδί, είναι μόλις 14,6 χρόνων και υπάρχει ο κίνδυνος να πάρουν τα μυαλά του αέρα, εμείς θέλουμε αλλιώς να σκέφτονται όλοι γύρω από την ομάδα, έχουμε φιλοσοφία να σκέφτονται όλοι το ποδόσφαιρο και να δουλεύουν με ομαδικό πνεύμα. Ο Κούτσιας έχει μέλλον, αλλά ας σταματήσει αυτή η αποθέωση, μπορεί να του κάνει ζημιά..."

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...