Πραγματική οικογένεια!

Από paok24.com: Το παν στα ομαδικά αθλήματα είναι η "χημεία" μεταξύ των μελών μίας ομάδας. Στην Κ15 του ΠΑΟΚ, πρωταθλήτρια Ελλάδας από χθες, η "χημεία" είναι στο... dna της!
Πηγή: paok24.com
Πραγματική οικογένεια!

Και αυτό γιατί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Κ15 δεν συναντιόνται απλά στο γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες. Ζούνε και μεγαλώνουν μαζί, στο "Σπίτι των Ακαδημιών" του ΠΑΟΚ, στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης επί της οδού Β. Όλγας!

Έχουμε και λέμε. Λόγω του ότι βρίσκονται μακριά από τα σπίτια και τις οικογένειές τους, στο "Σπίτι των Ακαδημιών" στεγάζονται περισσότεροι από τους μισούς παίκτες της Κ15 και πιο συγκεκριμένα:

- Ο 15χρονος αριστερός μπακ Φαμπιάν Τσέλα, που διανύει την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ προερχόμενος από την Θύελλα Φιλώτα, ομάδα που βρίσκεται στον Νομό Φλώρινας.

- Ο 14χρονος στόπερ Ισίδωρος Κουτσίδης, τον οποίο ο ΠΑΟΚ απέκτησε από τη Δόξα Δράμας το 2016.

- Ο 15χρονος αμυντικός Μάριος Σινανάι, που αγωνίζεται στον Δικέφαλο από το 2014, προερχόμενος από την ακαδημία Καρακούση που εδρεύει στα Τρίκαλα.

- Ο 14χρονος αμυντικός κεντρικός αμυντικός Ευάγγελος Τόσκος, τον οποίο ο ΠΑΟΚ απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Κρόνο Καστοριάς.

- Ο 14χρονος κεντρικός χαφ Γιώργιος Λαζαριώτης, που ανήκει στους "ασπρόμαυρους από το 2012, όταν και αποκτήθηκε από τον Τιτάν Σερβίων Κοζάνης.

- Ο 14χρονος μεσοεπιθετικός Αναστάσιος Συμεωνίδης, του οποίου το ταλέντο ο ΠΑΟΚ εντόπισε στον Αλέξανδρο Κιλκίς και τον απόκτησε το 2013.

- Ο 15χρονος μεσοεπιθετικός Θεόδωρος Σπυριδόπουλος, που πριν έρθει στον Δικέφαλο το 2018, αγωνιζόταν στον Ακρίτα Νευροκοπίου.

- Ο 14χρονος μεσοεπιθετικός Θεόδωρος Καλόγηρος, που το προηγούμενο έτος "ανηφόρισε" στη Θεσσαλονίκη από την Αγία Παρασκευή Βόλου.

- Ο 15χρονος επιθετικός Γιώργος Κούτσιας, στον ΠΑΟΚ από το 2012, προερχόμενος από τον Τηλέμαχο Αλεξάνδρειας.

- Ο 14χρονος επιθετικός Λάμπρος Σμυρλής, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2015, προερχόμενος από την ακαδημία Cosmos Μουδανίων

- Ο 15χρονος επιθετικός Μάριος Μπάμπουρας, μέλος των ακαδημιών του Δικεφάλου από το 2018, προερχόμενος από τον Φίλιππο -ΠΑΟΚ Δράμας

- Ο 15χρονος επιθετικός Μιχαήλ-Ραφαήλ Καμαρός, τον οποίο ο ΠΑΟΚ εντόπισε στην ΑΣ Κόρινθος 2006 και τον απέκτησε το 2018.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...