«Ζηλεύω πολύ την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr:Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας, μίλησε στην εκπομπή «Full επίθεση» του ARENA FM 89.4 για την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις ηγετικές ικανότητες του Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Πηγή: arenafm.gr
«Ζηλεύω πολύ την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Είναι μια φοβερή, αθλητική και ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Δεν κρίνουμε το ταλέντο του, ούτε τον βάζουμε σε ζυγαριά με κάποιον άλλον, αλλά αυτό που αντιλαμβάνομαι το λέω. Όσες φορές έχω πάει στον ιερό χώρο των αποδυτηρίων του ΠΑΟΚ, έχω δει αυτό που θέλω. Όλα τα θέλω μου τα ικανοποιεί αυτός ο Βιεϊρίνια. Χθες είχα ιδιαίτερη τιμή, δεν μπορώ να σας πω πως ένιωσα που βρεθήκαμε κοντά. Βλέπω την αγάπη και τον σεβασμό προς το πρόσωπό μου, είναι μια φοβερή προσωπικότητα ο Αντελίνο.

Με αγκάλιασε και με φίλησε, αλλά δεν πρόκειται να πω τι του είπα εκτός αέρα. Του περνάω κάποια μηνύματα από τις δικές μου εμπειρίες. Του είπα ότι δεν μπορώ να του απαντήσω τι αισθάνομαι από το πρώτο κύπελλο που πήρα, ή το πρώτο πρωτάθλημα. Ο καθένας το γιορτάζει με την δική του προσωπικότητα και με τον δικό του χαρακτήρα. Αυτό που κατάλαβα εγώ από τους τρεις τίτλους που κατέκτησα με τον ΠΑΟΚ, είναι πως δεν μπορείς να βρεις λόγια για να πανηγυρίσεις».

Για την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ αλλά και το ενδεχόμενο νταμπλ: «Η ουσία είναι να κάνεις το επόμενο βήμα, να μην σταθείς σε αυτό. Πρέπει να κάνουμε και το επόμενο βήμα στην Ευρώπη, το είπα και στον Αντελίνο. Πιστεύω ότι ακούει πάρα πολύ. Ο ποδοσφαιριστής γιορτάζει μέσα στο γήπεδο, γι' αυτό και όταν παίξαμε τον πρώτο τελικό στο Γ.Καραϊσκάκης, κατάλαβα ότι έπρεπε να μεταδώσω στον κόσμο ότι παίρνουμε το πρώτο κύπελλο στην Θεσσαλονίκη. Ήταν κάτι αυθόρμητο, γι' αυτό πήγα στους φιλάθλους μας. Μη ξεχνάτε ότι το 1985 πηγαίναμε για το νταμπλ και από δικά μας λάθη χάσαμε. Όχι ότι αμφισβητώ ότι έπαιξε καλύτερη μπάλα η ΑΕΛ εκείνη τη μέρα, αλλά δεν ήταν ο ΠΑΟΚ των προηγούμενων ημερών αυτός. Η ομάδα τώρα πρέπει να πάει μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να κατορθώσει αυτό που θέλαμε εμείς και δεν το μπορέσαμε. Όπως και να έχει, ζηλεύω πολύ την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...