Πουλάει τρέλα ο... αφάνας

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει μία υπεροπλία από ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά τόσο ατομικά όσο και στη συνολική ομαδική προσπάθεια.
Πηγή: paok24.com
Πουλάει τρέλα ο... αφάνας

Ένας από αυτούς που ξεχωρίζει για τις αγωνιστικές εμπνεύσεις του που ξεχωρίζουν είναι ο... αρτίστας Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ολλανδός στη χτεσινή αναμέτρηση απέναντι στη Λαμία δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι.

Παρότι παρουσίασε ένα κενό διάστημα στην απόδοση του, κάνοντας αρκετά λάθη σε μεταβιβάσεις με πουλήματα μπάλας που δε μας συνηθίζει, κατάφερε στο φινάλε της αναμέτρησης να μοιράσει ένα γκολ με σέντρα ακριβείας και να πετύχει άλλο ένα.

Ακόμα και στη μέτρια ημέρα του συνολικά, ο Ντιέγκο του ΠΑΟΚ είναι άλλη κλάση.

Ο Μπίσεσβαρ είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετρώντας μετά και το χτεσινό 7 τέρματα στη Super League.

Εντυπωσιακή είναι και η αποτελεσματικότητα του στο σκοράρισμα, καθώς χρειάζεται 4,7 τελικές προσπάθειες για να βρει δίχτυα.

Προσέξτε, μιλάμε για έναν χαφ κι όχι για έναν φορ, με τον ΠΑΟΚ να έχει το πλεονέκτημα ότι διαθέτοι μεσοεπιθετικούς όπως ο Ολλανδός που όχι μόνο πατούν περιοχή, αλλά βρίσκουν και δίχτυα.

Ο άσος του Δικεφάλου έχει και 7 ασίστ, και κυνηγάει στην κορυφή της σχετικής λίστας στο ελληνικό πρωτάθλημα τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος την 27η αγωνιστική πέρασε μπροστά έχοντας 8.

Με 9 γκολ και 10 ασίστ σε 35 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο ασπρόμαυρος Ντιέγκο δείχνει στην πράξη πόσο άξιζε την ανανέωση του συμβολαίου του, με την παραμονή του στην Τούμπα να δημιουργεί ανυπομονησία και προσμονή στους φίλους του Δικεφάλου για πολλές ακόμα ποδοσφαιρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου...

Διαβάστε ακόμη...