“Πιστεύω φέτος είναι η χρονιά μας να τα πάρουμε ολα”

Από sfina.gr: Η ομάδα Κ-15 του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα υποδομών της Super League, επικρατώντας του Αρη με 3-1, στον τελικό του Final Four που διεξήχθη στη Λαμία, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια εκπληκτική χρονιά.
Πηγή: sfina.gr
“Πιστεύω φέτος είναι η χρονιά μας να τα πάρουμε ολα”

Ο Σταύρος Σαράφης, ποδοσφαιριστής που έγραψε την δική του ιστορία στον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας τον τελικό και την πορεία της ομάδας είπε:" Νομίζω ότι τα παιδιά αυτά άξιζαν να πάρουν το κύπελλο, ήταν η καλύτερη ομάδα στον Βόρειο Όμιλο. Πιστεύω ότι ήταν και καλύτεροι της Ελλάδας. Η ομάδα μας έχει ποιότητα και νομίζω ότι είχαν το δικαίωμα να πανηγυρίζουν πριν τον ημιτελικό γιατί κατάλαβαν και οι ίδιοι ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Έχω την εντύπωση ότι έχουν μέλλον μπροστά τους. Μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα.

Nα αναφέρουμε επίσης πώς ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία και να πετύχει αυτό που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα στην Ελλάδα. Ο "Δικέφαλος" μετά από το Πρωτάθλημα Super League K-20 κατέκτησε και το Κ-15 , σε λίγες ημέρες θα διεκδικήσει και το Κ-17, ενώ είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του επαγγελματικού πρωταθλήματος της super league. Ο Σταυρος Σαράφης λέει: " Νομίζω ολα τα τμήματα των υποδομών και η μεγάλη ομάδα βασικά, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν. Η Κ15 και η Κ19 πήραν το πρωτάθλημα, η μεγάλη ομάδα παίρνει το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια, και πρέπει να πω ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Όλη η Ελλάδα το βλέπει αυτό. Τώρα μένει το κύπελλο. Πιστεύω ότι φέτος είναι η χρονιά μας να τα πάρουμε ολα. Θα είναι ότι το καλύτερο."

Διαβάστε ακόμη...