Αποθεώνουν ΠΑΟΚ και Τούμπα οι αντίπαλοι

Από inpaok.com: Μπορεί η ομάδα του να έχασε κατά κράτος από τον ΠΑΟΚ, όμως ο Θανάσης Καραγκούνης απόλαυσε το παιχνίδι της Τούμπας λόγω της ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι χιλιάδες οπαδοί του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Αποθεώνουν ΠΑΟΚ και Τούμπα οι αντίπαλοι

«Αυτό που μας έλειπε ήταν το γκολ, ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και αν δεν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου τότε είναι πολύ δύσκολο να πάρεις κάποιο αποτέλεσμα.Κάναμε καλή προσπάθεια αλλά δυστυχώς χάσαμε», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας.

Αν το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο 30λεπτό που η Λαμία είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει:

«Σίγουρα αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε πρώτοι τότε το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Μέχρι το 30 ήμασταν κυρίαρχοι σταθήκαμε καλά.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα την οποία απολαμβάναμε και εμείς».

Ποιος είναι πλέον ο στόχος της Λαμίας:

«Έχουμε στο μυαλό μας το κύπελλο αλλά μπροστά μας, υπάρχουν και τρία παιχνίδι πρωταθλήματος στα οποία θα τα δώσουμε όλα».

Από την πλευρά του ο Ελίνι Δημούτσος είπε μετά το τέλος του αγώνα:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά, νιώθαμε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και δεχτήκαμε γκολ από μια φάση που πιστεύω πως δεν υπήρξε σωστή συμπεριφορά».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Λαμίας:

«Ήμαστε λίγο πιο άνετοι βαθμολογικά και παίζαμε σε ένα φανταστικό γήπεδο το οποίο μας έδωσε ώθηση να παίξουμε πιο ελεύθερα και με όρεξη».

Για το αν κατακτά δίκαια το πρωτάθληαμα ο ΠΑΟΚ:

«Ναι ο ΠΑΟΚ κατακτά δίκαια είναι αήττητος και παίζει πολύ καλά, Δεν υπάρχουν μυστικά έχουμε καλούς παίκτες καλή ομάδα και δουλεύουμε πολύ».

Ο τεχνικός της Λαμίας Μάκης Χάβος είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ και κέρδισε δίκαια αλλά δεν νομίζω ότι το 3-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, ειδικότερα στο πρώτο μέρος θεωρώ πως πήγαμε καλά, προσπαθήσαμε με όπλο την αμυντική λειτουργία να πιέσουμε την δεύτερη μπάλα. Κρατήσαμε μακριά τον ΠΑΟΚ από την εστία και όσο είχαμε την μπάλα, θεωρώ ότι είχαμε καλή ανάπτυξη, καλή κατοχή και προσπαθήσαμε να γίνουμε και απειλητικοί.

Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα τέρμα, στο δεύτερο κομβικό σημείο ήταν η κεφαλιά του Ασούμπρε που μπορούσε να ισοφαρίσει και ίσως άλλαζαν εκεί κάποια πράγματα, αλλά γενικώς με την ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ και την καλή ομάδα που έχει, δεχθήκαμε ακόμη δυο τέρματα με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη αλλά και στους παίκτες μου για την προσπάθεια».

Πρόσθεσε πως:

«Κοιτάξτε ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλά μπορούμε, έχουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου που βέβαια το σκορ το 2-0 δίνει περισσότερες πιθανότητες σε μια ομάδα μεγάλη όπως η ΑΕΚ, θεωρώ όμως και εμείς μέσα στην έδρα μας αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί θα έχουμε τύχη για το παιχνίδι.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τεράστια βήματα μπροστά, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και πραγματικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια, γιατί βλέποντας από το γήπεδο την εικόνα του κόσμου και την συμπεριφορά τους, θεωρείται πλέον ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ».

Διαβάστε ακόμη...