ΠΑΟΚ-Άρης στον τελικό Κ15

Από thessports.gr:Τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League διεκδικούν σήμερα (7/4, 15:00) ο ΠΑΟΚ με τον Άρη, οι οποίοι κοντράρονται στον μεγάλο τελικό του Final 4, που διεξάγεται στη Λαμία.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ-Άρης στον τελικό Κ15

Οι ασπρόμαυροι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, νίκησαν με 2-1 τον Ολυμπιακό ενώ οι κιτρινόμαυροι επικράτησε με 4-2 επί του Παναθηναϊκού στα πέναλτι (3-3 κ.δ.), στους δύο ημιτελικούς.

Ο ΠΑΟΚ είναι κάτοχος δύο τίτλων (2015, 2017) και θα διεκδικήσει το τρόπαιο που έχασε πέρυσι από τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Πρωτάθλημα (15 νίκες και μία ισοπαλία) και σε 16 αγώνες έχει πετύχει 58 γκολ ενώ έχει δεχθεί μόνο 4. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Γιώργος Κούτσιας με 23 γκολ.

Ο Άρης τερμάτισε στη 2η θέση του Β΄ Ομίλου με 27 βαθμούς και απολογισμό 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες και θα διεκδικήσει για 1η φορά στην ιστορία του το τρόπαιο. Σημείωσε 28 γκολ και δέχθηκε 27 ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Μιχάλης Παναγίδης με 6 γκολ.

Ο τελικός του Πρωταθλήματος Super League K15 θα μεταδοθεί ζωντανά από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Star Κεντρικής Ελλάδας, TV 100 – Θεσσαλονίκη, ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΡΑΚΗΣ, Ionian TV | Τηλεόραση Δυτικής Ελλάδας, NOTOS TV I Τηλεόραση Κρήτης, Flash tv | Τηλεόραση Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και από τον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη...