"Πολύ θα ήθελα να πάω ξανά στην Τούμπα"

Για τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την εμπειρία που έζησε στην Τούμπα παρακολουθώντας αγώνα ποδοσφαίρου, μίλησε ο Σταύρος Σχίζας, μέσα από το blog του, στη σελίδα του esake... 
Πηγή: esake.gr
"Πολύ θα ήθελα να πάω ξανά στην Τούμπα"

Η πρώτη ποδοσφαιρική εμπειρία, η χαμένη ευκαιρία και ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι...

Γεια σας,

Ξεκινώντας την επικοινωνία μας αυτή την εβδομάδα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη μου εμπειρία από έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Και στην Ελλάδα, αλλά ακόμη περισσότερο στην Αμερική είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά όλα σχεδόν τα σπορ.

Για έναν αδιευκρίνιστο λόγο, ίσως επειδή δεν μου αρέσει να το παρακολουθώ από την τηλεόραση, δεν είχα δει ζωντανά αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά το έκανα την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα. Και αυτή η πρώτη εμπειρία ήταν πολύ όμορφη.

Νίκησε και ο ΠΑΟΚ κι αν μας βολέψει το πρόγραμμα, πολύ θα ήθελα να πάω ξανά στην Τούμπα. Ειδικά τώρα, που από ότι καταλαβαίνω έρχονται πολύ σημαντικές στιγμές για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ με το πρωτάθλημα και όχι μόνο.

Εμείς έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος αντίπαλος μας φέρνει στο μυαλό τον τελικό του Κυπέλλου και την πίκρα που μας έμεινε. Μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

Θα είναι πολύ δύσκολο και αυτό το παιχνίδι, εντελώς διαφορετικό όμως. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει εξαιρετικό ρυθμό, το αποδεικνύουν η πορεία του στο πρωτάθλημα, αλλά πολύ περισσότερο στην Ευρωλίγκα που πήρε την πρόκριση.

Νομίζω ότι κι εμείς βρίσκουμε τον ρυθμό μας, πιστεύω ότι κάναμε καλή προετοιμασία και θα μπούμε στο γήπεδο για το καλύτερο.

Διαβάστε ακόμη...