Πιθανός αντίπαλος για φιλικό και η Μακάμπι του Ίβιτς!

Από sfina.gr: Στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί, κι αυτό το καλοκαίρι, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ με πρώτο χρονικά στόχο τα δύο παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ τον Αύγουστο.
Πηγή: sfina.gr
Πιθανός αντίπαλος για φιλικό και η Μακάμπι του Ίβιτς!

Τα φιλικά δεν έχουν «κλειστεί» ακόμα, ωστόσο, υπάρχουν πιθανοί αντίπαλοι και είναι οι ομάδες που θα κάνουν προετοιμασία την ίδια χρονική περίοδο στην περιοχή του Άρνεμ και του Φένλο. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος, δεν αποκλείεται να βρει αντίπαλο για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Επίσης, στην ευρύτερη περιοχή τον Ιούλιο έχουν προγραμματίσει την προετοιμασία τους (άρα, συγκαταλέγονται στο γκρουπ των πιθανών αντιπάλων για φιλικά) τρεις βελγικές ομάδες (Κλαμπ Μπριζ, Άντερλεχτ και Γκενκ), μία ομάδα από την Μπουντεσλίγκα, η Μάιντς, μία από την Πρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλας, μία από την Τσάμπιονςσιπ, η Σουόνσι και η Μακάμπι Χάιφα.

Πάντως, δύσκολα θα επιτραπεί από τις τοπικές αρχές, για λόγους ασφαλείας, η διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με την Κρίσταλ Πάλας. Οι Ολλανδοί, μέσα στο κατακαλόκαιρο, θα αποφύγουν την τέλεση φιλικού αγώνα μεταξύ ομάδων με πολλούς θερμόαιμους οπαδούς, όπως είναι οι Έλληνες και οι Άγγλοι.

Διαβάστε ακόμη...