«Βαρέλα – Κρέσπο οι καλύτεροι»

Από thessports.gr: O Γιώργος Τουρσουνίδης  μίλησε για την φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζοντας εξαιρετικούς τους Βαρέλα, Κρέσπο και Μάτος.
Πηγή: thessports.gr
«Βαρέλα – Κρέσπο οι καλύτεροι»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δυνατότητα του ΠΑΟΚ να στεφθεί πρωταθλητής από την Κυριακή σε περίπτωση στραβοπατήματος του Ολυμπιακού: «Ο ΠΑΟΚ θα κάνει το καθήκον του την Κυριακή, θα πάρει τη νίκη απέναντι στη Λαμία και θα βρεθεί ακόμη ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου. Αν πάρει δύο νίκες είναι και μαθηματικά πρωταθλητής. Δίκαια είναι εδώ που βρίσκεται, έχει την καλύτερη ομάδα, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, είναι αήττητος μετέτοια ποιότητα που μας κάνει να ζούμε στιγμές χαράς και μεγάλης ικανοποίησης».

Για το δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο: «Είναι συγκλονιστικό δίδυμο, το καλύτερο δίδυμο που συνάντησα τα τελευταία χρόνια σε ελληνική ομάδα. Έχουν τεράστια προσφορά, έδεσαν πολύ και είναι βαρόμετρο στην απόδοση της ομάδας. Μαζί με Μάτος και Βιεϊρίνια η συγκεκριμένη τετράδα είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να διαθέσει μια ομάδα».

Για τον Μάτος: «Είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Είναι μεγάλο προσόν για μια ομάδα να έχει ποδοσφαιριστές που παίζουν ως μπακ όπως οι Μάτος, Βιεϊρίνια, οι οποίοι να έχουν την ικανότητα να προσφέρουν γκολ ξεκλειδώνοντας το ματς. Είδαμε και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, που ο ΠΑΟΚ είχε μέτρια απόδοση, ήρθε ο Μάτος και με δύο γκολ έδωσε τη νίκη».

Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε θέμα ποιότητας παικτών. Αυτό το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα, η Κ19 για άλλη μια φορά πήρε το Πρωτάθλημα. Το ζητούμενο είναι το μεταβατικό στάδιο από την Κ19 στην πρώτη ομάδα και την Τούμπα με την πίεση που υπάρχει. Πρέπει τα παιδιά αυτά να πάρουν την ευκαιρία για να αποδείξουν ότι μπορούν να είναι και εκεί. Αρκεί να υπάρξει στήριξη. Και τα παιδιά, από την πλευρά τους βέβαια, να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση. Και τώρα είναι πιο δύσκολα διότι ο ΠΑΟΚ έχειαλλάξει επίπεδο. Μα τα παιδιά αυτά έχουν την καρδιά και το dna για ναδείξουν τις δυνατότητες που έχουν».

Για το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία: «Όλοι πρέπει να δώσουν το "παρών" για τη Μακεδονία που είναι μία και ελληνική. Μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ που είναι πρωτεργάτης σε αυτό το συλλαλητήριο».

Διαβάστε ακόμη...