Ξεπέρασε Μπάγεβιτς ο Λουτσέσκου

Από sdna.gr: Τα ρεκόρ του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να ξεπερνάει στις νίκες πλέον και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Πηγή: sdna.gr
Ξεπέρασε Μπάγεβιτς ο Λουτσέσκου

Ο Δικέφαλος πήρε την Τετάρτη τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με την επικράτηση κόντρα στους Αρκάδες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε τις 64 ως τεχνικός του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που μέχρι πρότινος κατείχε τη δεύτερη θέση.

Ωστόσο, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έφτασε τις 64 νίκες σε 86 παιχνίδια (σ.σ. σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε 63 σε 117 παιχνίδια, κάτι που σημαίνει πως χρειάστηκε 31 παιχνίδια λιγότερα.

Στην κορυφή της λίστας για τον ΠΑΟΚ παραμένει ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει 120 νίκες σε 213 αναμετρήσεις. Την ίδια ώρα όμως, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου κατάφερε να φτάσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό στις νίκες των ασπρόμαυρων στο θεσμό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ο Λουτσέσκου μετράει 15 νίκες σε 18 παιχνίδια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός είχε 15 σε 33 αναμετρήσεις. Στη κορυφή της λίστας για το θεσμό του Κυπέλλου παραμένει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε 21 νίκες σε 28 παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...