Έτσι θα «χτιστεί» ο νέος ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει από την πρώτη του χρονιά στη Volleyleague να πρωταγωνιστήσει.
Πηγή: paok24.com
Έτσι θα «χτιστεί» ο νέος ΠΑΟΚ


Μπορεί οι πανηγυρισμοί μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία να μην έχουν κοπάσει, αφού απομένει και η πραγματοποίηση της φιέστας το Σάββατο στο Παλατάκι, όμως ήδη οι άνθρωποι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν και τα «χτυπήματα» του Δικεφάλου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη νέα σεζόν, το τμήμα υπό την καθοδήγηση του Κ. Αμοιρίδη και σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ θα δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να διεκδικήσει τίτλους στην πρώτη του παρουσία στα μεγάλα «σαλόνια».

«Οδηγός» για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς θα είναι η τακτική που ακολουθήθηκε και τις προηγούμενες σεζόν και αφορά πρώτα την αξιολόγηση του υπάρχων ρόστερ, προκειμένου να αποφασιστεί ποιες παίκτριες θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο «ασπρόμαυρο» δυναμικό, με μεγαλύτερο βαρόμετρο να αποκτά φυσικά η παραμονή της Εύας Χαντάβα που βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στη Volleyleague αλλάζει τα δεδομένα για το «ασπρόμαυρο» ρόστερ, αφού πλέον δίνεται η δυνατότητα στον Δικέφαλο του Βορρά να κάνει μέχρι τρεις μεταγραφές ξένων παικτριών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη δεδομένη στιγμή τις μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει η απόκτηση ξένων αθλητριών στη θέση της πασαδόρου, της διαγώνιου και ενδεχομένως και μίας κεντρικής.

Την ίδια ώρα, ο Δικέφαλος σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτηση Ελληνίδας λίμπερο με «παραστάσεις» από τη μεγάλη κατηγορία που θα δώσει σημαντικές λύσεις σε μία θέση «κλειδί».

Μάλιστα, κάποιες περιπτώσεις παικτριών έχουν ήδη ξεχωρίσει και οι κινήσεις θα κορυφωθούν τους επόμενους μήνες.

Παράλληλα, με την παραμονή παικτριών από το ήδη ρόστερ, μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί για μία ακόμη σεζόν στις νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες του Δικεφάλου που φέτος κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα και έδειξαν πως μπορούν να δώσουν «βάθος» και στον πάγκο της γυναικείας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...