Χαμόγελα για Μίσιτς στην Τούμπα

Από thessports.gr:Εάν ο Λέο Μάτος δεν πετύχαινε χθες τα δύο υπέροχα γκολ και χάριζε την νίκη στον ΠΑΟΚ, αναμφίβολα MVP του αγώνα θα ήταν ο Γιόσιπ Μίσιτς.
Πηγή: thessports.gr
Χαμόγελα για Μίσιτς στην Τούμπα

Ο Κροάτης μέσος χθες ξεκίνησε για δεύτερη φορά βασικός σε παιχνίδι του Δικεφάλου, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τον εμπιστεύεται, ελέω και των απουσιών που είχε στον χώρο του κέντρου.

Μάλιστα, «άρπαξε την ευκαιρία απ' τα μαλλιά» με την εμφάνισή του, προκαλώντας έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Λουτσέσκου ενόψει της συνέχειας.

Καταρχάς, ο Κροάτης έδειξε πως βρίσκεται σε καλό σημείο όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητάς του, ενώ κατέθεσε πειστήρια για τις ικανότητές του και την ποιότητά του.

Κατάφερε να ξεχωρίσει «σαν τη μύγα μες το γάλα», μοιράζοντας κάθετες πάσες, οργανώνοντας το παιχνίδι το ΠΑΟΚ και βοηθώντας στο τρανσίσιον, στην μετάβαση δηλαδή από την άμυνα στην επίθεση.

Επιπλέον και αμυντικά ήταν αψεγάδιαστος, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή και πειστική εμφάνιση.

Έτσι λοιπόν υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφού ακόμη μια μεταγραφή δείχνει να αποδίδει. Μην ξεχνάμε εξάλλου, πως ο Κροάτης ήρθε ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως το 2020, με τον Δικέφαλο να διατηρεί οψιόν αγοράς.

Διαβάστε ακόμη...