Επίδειξη δύναμης και ανωτερότητας!

Από paok24.com: Με τη νίκη της εις βάρος του Ολυμπιακού με 2-1, η Κ15 του ΠΑΟΚ έδωσε συνέχεια στο σερί του Δικεφάλου εις βάρος του Ολυμπιακού. Πλέον, ο Δικέφαλος μετράει πέντε νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει συναντήσει τους Πειραιώτες σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας, σε επίπεδο ανδρών και ακαδημιών!
Πηγή: paok24.com
Επίδειξη δύναμης και ανωτερότητας!

Έχουμε και λέμε, ξεκινώντας από την "πρώτη" ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία κέρδισε τον Ολυμπιακό τόσο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όσο και στην Τούμπα, με σκορ 1-0 και 3-1 αντίστοιχα, αφήνοντας τους Πειραιώτες να... αναλύουν πως θα ήταν η κατάσταση εάν ο Βούκοβιτς δεν έστελνε στο 49΄ τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, αποφεύγοντας παράλληλα να κάνουν την παραμικρή κουβέντα για τη συντριβή των "ερυθρόλευκων" στην Τούμπα.

Δύο νίκες εις βάρος του Ολυμπιακού πανηγύρισε όμως και η Κ19 του Πάμπλο Γκαρσία, κερδίζοντας τους "ερυθρόλευκους" τόσο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στον πρώτο γύρο με 1-0 (90'+1 Μιχαηλίδης) όσο και στον δεύτερο γύρο με σκορ 2-0, χάρη σε τέρματα του Ζήση Χατζηστραβού!

Και αν τις δύο ομάδες στην Σούπερ Λίγκα χωρίζουν δέκα βαθμοί (70 ο ΠΑΟΚ, 60 ο Ολυμπιακός), στο πρωτάθλημα Κ19 η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι 22 βαθμοί! (67 ο ΠΑΟΚ, 45 ο Ολυμπιακός)!

Από σήμερα, με τη νίκη της Κ15 εις βάρος του Ολυμπιακού και μάλιστα με ανατροπή (2-1), ο ΠΑΟΚ πέντε νίκες εις βάρος των Πειραιωτών σε ισάριθμους αγώνες, γεγονός που από μόνο του καταδεικνύει τη διαφορά ποιότητας και δυναμικής που χωρίζει τις δύο ομάδες σε όλα τα επίπεδα!

Διαβάστε ακόμη...