Η αποθέωση του Κάνιας και ο... Μπίσεσβαρ

Από paok24.com: Ο Χοσέ Κάνιας επέστρεψε χθες στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και μπορεί να μην είχε κάποια σπουδαία παρουσία, αλλά κατά την αλλαγή του... αποθεώθηκε.
Πηγή: paok24.com
Η αποθέωση του Κάνιας και ο... Μπίσεσβαρ

Στο 73ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Σάκχοφ πέρασε στη θέση του Ισπανού.

Από τη στιγμή που στο πινακάκι του τέταρτου διαιτητή, σχηματίστηκε ο αριθμός της φανέλας του Κάνιας, ο Μπίσεσβαρ σήκωσε τα χέρια και πήγε να τον αγκαλιάσει, ακολούθησαν κι άλλοι παίκτες και τη... σκυτάλη πήρε η κερκίδα, η οποία τον καταχειροκρότησε, κατά την αλλαγή του.

Ο Κάνιας ανταπέδωσε, επιστρέφοντας σε αγωνιστική δράση, μετά τα τέλη Ιανουαρίου, τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός και το διάστημα που δεν αγωνιζόταν.

Άλλωστε αποτελεί ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα εντός της ομάδας και η κίνηση του Μπίσεσβαρ αλλά και των άλλων συμπαικτών του, το αποδεικνύει.

«Είμαι χαρούμενος που προσέξατε το καλό παιχνίδι του Κάνιας. Όπως έχω μιλήσει πολλές φορές για παίκτες όπως ο Βέρνμπλουμ, ο Πρίγιοβιτς και ο Μαουρίτσιο που μας βοήθησαν να είμαστε στην πρώτη θέση, έτσι μιλάω και για τον Κάνιας που ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας στον πρώτο γύρο. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του και θα τον χρειαστούμε και πάλι έως το τέλος της σεζόν. Έχουμε παίκτες στο όριο των καρτών και έτσι όλες οι λύσεις πρέπει να είναι στη διάθεσή μας. Σήμερα έπαιξε πολύ καλά ο Μίσιτς στο χώρο του κέντρου, ο Βαρέλα τέλειος όπως πάντα, αλλά και ο Μπίσεσβαρ πίεσε και δημιούργησε πολλές καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Σήμερα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από εμάς και σε επίπεδο συνοχής και ισορροπία» ήταν η σχετική ατάκα του Λουτσέσκου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε για τον Ισπανό.

Διαβάστε ακόμη...