Όταν οι κορυφαίοι "υποκλίνονται" στον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com : Σπάει τα κοντέρ, το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο και μοιάζει ανίκητος! Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προέλαση του στην Ελλάδα και το PAOK24 κάνει... focus στον αντίκτυπο της πορείας του στο εξωτερικό.
Πηγή: paok24.com
Όταν οι κορυφαίοι "υποκλίνονται" στον ΠΑΟΚ!

"Υπόκλιση" από το Four Four Two και το BBC

Μία πορεία σαν τη φετινή του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Έτσι, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι κορυφαία μέσα της Ευρώπης, όπως το BBC και το Four Four Twο φιλοξένησαν το τελευταίο διάστημα πλούσια αφιερώματα γύρω από τον σύλλογο και την πορεία του φέτος.

"Πήγα στην Ελλάδα για ρεπορτάζ στον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, για το νέο τεύχος του Four Four Two και ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Πυρσοί, πάθος και η ξεχωριστή ιστορία της αναζήτησης του ΠΑΟΚ για τον πρώτο τίτλο μετά το 1985", ανέφερε ο Άγγλος δημοσιογράφος, Chris Flanagan, λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του στην Τούμπα, για το μεγάλο ντέρμπι, για λογαριασμό του σπουδαίο περιοδικού Four Four Two.

Από την άλλη, το BBC φιλοξενεί ένα πλούσιο αφιέρωμα στην "τρελή" πορεία του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο και κάνει focus στους πρωταγωνιστές.

Ο δημοσιογράφος Neil Johnston πήρε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον Τσούμπα Άκπομ, με τον Άγγλο να μιλάει για την μέχρι τώρα εμπειρία του στην Τούμπα, περιμένοντας την... επιστροφή του στο Emirates Stadium, ως αντίπαλος της Άρσεναλ για το Champions League.

Τούμπα που μαγνητίζει, κόσμος που εντυπωσιάζει

Εικόνες αποθέωσης πριν ή μετά από κάποιον αγώνα, έχουμε δει πολλές φορές. Είτε στο γήπεδο, είτε στο ξενοδοχείο, είτε ακόμη και στο αεροδρόμιο. Αλλά... μπλόκο στον δρόμο όχι...

Οι ΠΑΟΚτσήδες το έκαναν κι αυτό και οι εικόνες από όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο, στο δρόμο για την Ξάνθη, έκαναν φυσικά και το γύρο της Ευρώπης.

Μέσα από όλη την Ευρώπη "υποκλίθηκαν" για μία ακόμη φορά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ενώ όπως πολύ εύστοχα σημείωσε το Dugout "ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι κάτι διαφορετικό".

Φυσικά, δεν ήταν λίγες οι φορές στη διάρκεια της σεζόν, που απεσταλμένοι από κάθε γωνιά της Ευρώπης βρέθηκαν στην Τούμπα, προκειμένου να καταγράψουν από κοντά την "καυτή" ΠΑΟΚτσήδικη ατμόσφαιρα, ενώ ακόμη και γνωστοί youtubers έχουν συμπεριλάβει το γήπεδο του ΠΑΟΚ, ως ένα από τα πιο "καυτά" του κόσμου.

Διαβάστε ακόμη...