Οι σκέψεις Λουτσέσκου για Αστέρα

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη 3 Μαρτίου στο γήπεδο της Τούμπας, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: inpaok.com
Οι σκέψεις Λουτσέσκου για Αστέρα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε αρκετές δοκιμές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει έχοντας στο μυαλό του να πραγματοποιήσει ροτέισιον σε αυτό το παιχνίδι.

Έτσι το τελευταίο σχήμα που δοκίμασε είχε τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους, Γιαννούλη, Ίνγκασον, Βαρέλα και Μάτος.

Στη μεσαία γραμμή ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε πως θα κάνει την έκπληξη αφήνοντας εκτός τον Σάκχοφ και θα χρησιμοποιήσει τους Μίσιτς και Κάνιας.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που επιστρέφει από την τιμωρία του όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στη γνώριμη για αυτόν θέση του μεσοεπιθετικού.

Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, ο Λουτσέσκου δοκίμασε τον Ζαμπά στο δεξί άκρο αυτής, τον Τσούμπα Άκπομ στην κορυφή και στο αριστερό φτερό τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Πάντως, ο τεχνικός του Δικεφάλου μέχρι και την τελευταία στιγμή θα συνεχίσει να σκέφτεται το σχήμα που θα παρατάξει αν και το παραπάνω έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει.

Διαβάστε ακόμη...