Σύσκεψη ΠΑΕ - Ερασιτέχνη με Λεκάκη

Από paok24.com: Η νέα Τούμπα έχει μπει στην ατζέντα των υποψηφίων δημάρχων της πόλης καθώς είναι ένα θέμα που αφορά όλη την Θεσσαλονίκη!
Πηγή: paok24.com
Σύσκεψη ΠΑΕ - Ερασιτέχνη με Λεκάκη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη», Πέτρος Λεκάκης, βρέθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας καθώς είχε προγραμματιστεί σύσκεψη με στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ερασιτέχνη προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του νέου γηπέδου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν τα κορυφαία στελέχη του Δικεφάλου και συγκεκριμένα οι Μάκης Γκαγκάτσης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Γιάννης Δημογιάννης και Κυριάκος Κυριάκος. Βεβαίως, ο κ.Λεκάκης συνοδευόταν από τους στενούς συνεργάτες του και δεν παρέλειψε να κάνει και την απαραίτητη... αυτοψία στο γήπεδο της Τούμπας.

Τα στελέχη του ΠΑΟΚ ενημέρωσαν τον υποψήφιο δήμαρχο, για το μεγαλόπνοο σχέδιο του νέου γηπέδου που βρίσκεται στα σκαριά και για το όραμα του Ιβάν Σαββίδη, με τον Πέτρο Λεκάκη να δεσμεύεται από την πλευρά του για πλήρη στήριξη της προσπάθειας, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα γήπεδο που θα φέρει πολλαπλά οφέλη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη»: «Ο τρόπος που θα φτιαχτεί το γήπεδο έχει τεράστια σημασία για την Θεσσαλονίκη, θα είναι ένα γήπεδο προσβάσιμο 365 ημέρες το χρόνο...».

Είναι αυτονόητο πως στην ατζέντα των υποψηφίων δημάρχων που θέλουν να αναλάβουν τα ηνία της πόλης, μπαίνει αυτομάτως και το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας προκειμένου να υπάρχει απόλυτη ενημέρωση γύρω από το εν λόγω ζήτημα που απασχολεί έντονα...

Διαβάστε ακόμη...