«Ο ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο»

Από thessports.gr: Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε ο Γιάννης Μυστακίδης αναφορικά με το μέλλον του, τις εμπειρίες του ως τώρα στην Πολωνία, αλλά και τον φετινό ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Ο ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Έλληνες Παντού»:

Για τις συνθήκες που βρήκε:

«Καινούρια γήπεδα, ωραίες εγκαταστάσεις, καλό κοινό, καλές συνθήκες εργασίας και μια ομάδα η οποία μου έδειξε από την αρχή ότι με ήθελε πολύ. Στην Γκορνικ, έχω βρει τον καλό μου εαυτό, παίζω συνεχώς και ευελπιστώ να έρθει και το πρώτο μου γκολ».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Πέρυσι η ομάδα είχε βγει Europa, φέτος είμαστε στη μέση της βαθμολογίας και περιμένουμε τα play off για να δούμε ποια θέση θα καταλάβουμε. H ομάδα παίζει επιθετικά, έτσι όπως με εκφράζει. Υπάρχει πίεση, αλλά όσο έπαιζα στον ΠΑΟΚ έμαθα να παίζω με αυτήν».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:

«Πρώτα είναι η υγεία μετά τον τραυματισμό μου, γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ με παρακολουθεί, αφού ανήκω σε αυτόν. Φυσικά έχει τον πρώτο λόγο αφού έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Μου αρέσει πάντως που αγωνίζομαι στο εξωτερικό και δεν θα έλεγα όχι στο να συνεχίσω».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Δεν είναι τυχαία η πορεία του ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια και φέτος τα πάντα βγαίνουν στο γήπεδο. Κατακτά το πρωτάθλημα άξια παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και μακάρι να πάρει το νταμπλ».

Για τους στόχους του:

«Είμαι υγιής, παίζω συνεχώς παιχνίδια σε καλό επίπεδο και στόχος μου είναι να βελτιώνομαι, ώστε να βρεθώ στην εθνική Ελλάδας. Επί Σκίμπε, βρέθηκα μια ανάσα αλλά ένας τραυματισμός με κράτησε μακριά. Πλέον παίρνω τα πάνω μου και ευελπιστώ το όνειρο μου να γίνει πράξη. Ο κύριος Αναστασιάδης, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έως τώρα πορεία μου, αφού αυτός μου έδωσε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και του εύχομαι καλή επιτυχία στον πάγκο της γαλανόλευκης»

Διαβάστε ακόμη...