«ΠΑΟΚ, η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Από arenafm.gr:Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, που βρέθηκε χθες στα Πηγάδια και είδε από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την τοπική ομάδα, Μάκης Τζάτζος, μίλησε στον ARENA FM 89.4 και την εκπομπή «Full επίθεση».
Πηγή: arenafm.gr
«ΠΑΟΚ, η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση, τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τον κ. Πανόπουλο: «Νιώθω Ξανθιώτης, ήταν παράξενα τα συναισθήματα χθες. Για δυο μέρες η πόλη είχε καταληφθεί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ποδοσφαιρικά για την ομάδα μου ήταν ακόμη μια δύσκολη ημέρα. Ο Β' Γύρος είναι καταστροφικός. Για τον ΠΑΟΚ ήταν μια γιορτή, όμως για εμένα ήταν παράξενα τα συναισθήματα. Ήταν μια άσχημη μέρα. Εγώ έχω παίξει πολλές φορές τέτοια ματς και είχε κόσμο και των δυο ομάδων παλαιότερα. Είναι δύσκολο να νιώθεις φιλοξενούμενος στο γήπεδο σου, πρέπει να φέρουμε τη νέα γενιά στο γήπεδο ξανά. Έχω τις σκέψεις μου και τη γνώμη μου για να προτείνω κάτι τέτοιο. Με αυτά που ακούγονται με αλλαγές ιδιοκτησίας, πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουμε να συσπειρώσουμε κόσμο. Έχουν δημιουργηθεί άλλα θέματα που πρέπει να τα δει η διοίκηση της ομάδας. Αυτός που διοικεί όμως, στο τέλος κρίνεται κιόλας. Αν δούμε την πορεία του κ. Πανόπουλου, είναι ο μόνος που έμεινε τόσα χρόνια σε ομάδα, έχει εγκαταστάσεις και παράγει έργο».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, μπορεί πολύ δύσκολα να κινδυνεύσει. Ακόμη κι αν βρίσκονται σε άσχημη μέρα οι ποδοσφαιριστές του, μπορούν να απειλήσουν την κάθε άμυνα. Έχει παίκτες που είναι από τους πιο ποιοτικούς στο πρωτάθλημα. Έχει πολλούς, καλούς αμυντικούς, επίσης. Παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια, που είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα: «Είχα ακούσει για τον Ολιβέιρα πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, και από την πρώτη μέρα που ήρθε, δείχνει τα καλά στοιχεία που έχει. Δύσκολα έρχονται τέτοιοι παίκτες στην Ελλάδα. Μπορεί να φαίνεται αργός αλλά είναι πολύ γρήγορος με τη μπάλα. Παίζει πολύ καλά με τη μπάλα στα πόδια, έχει γρήγορη σκέψη και πολύ καλή κάθετη πάσα. Χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια και έχει καλά χτυπήματα στα στημένα επίσης».

Για τον Εβγκέν Σάκχοφ: «Χρειάζονται και παίκτες όπως ο Σάκχοφ. Δεν είναι παίκτης πρώτης γραμμής αλλά το ότι είναι βασικός με κάθε προπονητή του ΠΑΟΚ, κάτι σημαίνει. Έχει το γκολ, μπορεί να παίξει box to box, θα μπει στην περιοχή να απειλήσει. Δείχνει ποιότητα και αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια, κι αυτό οφείλεται και στους συμπαίκτες του. Είναι χρήσιμος και όποτε χρειαστεί θα βοηθήσει την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...