Δεν υπάρχουν κλίκες και πληρώνονται όλοι στην ώρα τους

Από sfina.gr: Η συνταγή της επιτυχίας που έφερε το πρωτάθλημα ήταν απλή...
Πηγή: sfina.gr
Δεν υπάρχουν κλίκες και πληρώνονται όλοι στην ώρα τους

Ο ΠΑΟΚ έγινε αχτύπητος γιατί συγκεντρώθηκαν σταδιακά στην ομάδα παίκτες όχι μόνο μεγάλης κλάσης, αλλά και σωστοί χαρακτήρες. Δεν υπάρχουν κλίκες στα αποδυτήρια, πληρώνονται όλοι στην ώρα τους (γεγονός σπάνιο για ελληνική ομάδα) και όλα αυτά έχουν ως ευεργετική συνέπεια να επικρατεί ηρεμία και πειθαρχία στα αποδυτήρια και να σέβονται όλοι τον προπονητή και την ιεραρχία.

Στα αποδυτήρια δεν υπάρχουν καθόλου προστριβές ανάμεσα στους παίκτες, γεγονός που διευκολύνει αφάνταστα την δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου και τον έχει εντυπωσιάσει, γιατί δεν έχει συναντήσει ξανά κάτι αντίστοιχο στην καριέρα του.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε ευκαιρία επαινεί δημοσίως τον χαρακτήρα των παικτών του, θεωρώντας τον καθοριστικό παράγοντα που συνέβαλε αποφασιστικά στην δημιουργία μίας άτρωτης ομάδας που αγνοεί την ήττα.

"Η ισχύς εν τη ενώσει" είναι το δόγμα που οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του και φαίνεται πως είμαστε ακόμα στην αρχή του δρόμου των ακόμα μεγαλύτερων επιτυχιών που θα ακολουθήσουν...

Διαβάστε ακόμη...