Περέιρα στο σεμινάριο: «Αν κάνατε τα λάθη των ξένων διαιτητών, θα υπήρχαν διαφορετικές αντιδράσεις»

Από sdna.gr: Στο φινάλε του διαιτητικού σεμιναρίου, ο Μέλο Περέιρα μίλησε στους διαιτητές και σύγκρινε τις αντιδράσεις που υπάρχουν σε σχέση με τα λάθη των ξένων που σφύριξαν στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Πηγή: sdna.gr
Περέιρα στο σεμινάριο: «Αν κάνατε τα λάθη των ξένων διαιτητών, θα υπήρχαν διαφορετικές αντιδράσεις»

Στο φινάλε του σεμιναρίου στην Κατερίνη, ο Μέλο Περέιρα μίλησε στους διαιτητές και σύγκρινε τις αντιδράσεις που υπάρχουν σε σχέση με τα λάθη των ξένων που σφύριξαν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην τελευταία ημέρα του τριήμερου σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής αναφέρθηκε στην επιλογή των ξένων διαιτητών και τις διαφορετικές αντιδράσεις στα λάθη που έγιναν κατά καιρούς.

«Κάποιοι από τους ξένους διαιτητές που ήρθαν ήταν καλοί, αλλά κάποιοι έκαναν και λάθη, χωρίς να ακουστεί τίποτα. Αν αυτά τα είχατε κάνει εσείς, θα υπήρχαν διαφορετικές αντιδράσεις. Δυστυχώς έτσι συμβαίνει», ανέφερε ο Περέιρα στην ομιλία του και πρόσθεσε:

«Εμείς σας στηρίζουμε, αλλά πρέπει να βελτιωθείτε. Μη δίνετε δικαιώματα, ώστε να περιοριστούν οι ξένοι διαιτητές».

Νωρίτερα υπήρξε συζήτηση των διαιτητών με το Νο2 της ΚΕΔ, τον Φερνάντο Μάριν, όπου του έθεσαν το θέμα της έλευσης των ξένων ρέφερι.

ο Ισπανός τους ρώτησε: «Νιώθετε απειλή;», για να λάβει την απάντηση πως: «Έχει υποβαθμιστεί ο ρόλος μας. Πώς θα αποκτήσουμε εμπειρία αν δεν οριστούμε και σε μεγάλα παιχνίδια»;

Διαβάστε ακόμη...