Κόντρα σε όλους...

Από paok24.com: Πως διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία και η τρίτη θέση που «κυνηγάει» ο ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Κόντρα σε όλους...

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, επικράτησε του Λαυρίου χθες, όπως και η ΑΕΚ του Άρη και ο Προμηθέας του Ήφαιστου, με το Περιστέρι να έχει πάρα πολύ δύσκολη αποστολή σήμερα.

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σήμερα και η λογική λέει, ότι θα μείνει ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ, εκτός κι αν συντελεστεί κάποια πολύ μεγάλη έκπληξη.

ΠΑΟΚ και Προμηθέας είναι ισόβαθμοι από χθες, αλλά ο Δικέφαλος είναι από πάνω, λόγω της διαφοράς του πρώτου αγώνα, οπότε αυτήν τη στιγμή, είναι στην τρίτη θέση, πίσω μόνο από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο ΟΑΚΑ την άλλη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό και μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, αντιμετωπίζει κατά σειρά, Πανιώνιο (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Κολοσσό Ρόδου (εντός) και Περιστέρι.

Ακολουθεί το πρόγραμμα, ΑΕΚ, Περιστερίου και Προμηθέα, ομάδες με τις οποίες ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τις θέσεις από το «2» μέχρι το «5».

22η αγωνιστική
Άρης – Προμηθέας Πάτρας
Πανιώνιος – Περιστέρι
Λαύριο – ΑΕΚ

23η αγωνιστική
Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο
Περιστέρι – Ολυμπιακός
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

24η αγωνιστική
Πανιώνιος – ΑΕΚ
Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι
Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας

25η αγωνιστική
Ρέθυμνο – Περιστέρι
ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Προμηθέας Πάτρας – Πανιώνιος

26η αγωνιστική
Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας
Κολοσσός Ρόδου – ΑΕΚ
Περιστέρι – ΠΑΟΚ

Βέβαια, όπως αποδείχτηκε και χθες, όπως και μετά τη νίκη επί του Άρη στο Παλέ, ο ΠΑΟΚ παλεύει με... διαφορετικές συνθήκες από ομάδες όπως το Περιστέρι, στην έδρα του οποίου την τελευταία αγωνιστική, αναμένεται να παίζονται πολλά.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο με τη διαιτησία, χθες φάνηκε για μία ακόμα φορά αυτό και μπαίνοντας στο σημείο της σεζόν, που μπορεί να κριθεί ακόμα και μια παρουσία σε τελικούς, έστω και από το «παράθυρο», η αντιμετωπίση της ομάδας από τους «γκρι», είναι τουλάχιστον... περίεργη.

Διαβάστε ακόμη...