Πρωταθλητής με φοβερό στατιστικό ο Ίβιτς

Από inpaok.com : Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε της Μακάμπι Χάιφα (1-0), με τον Σόνφελντ στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης να χαρίζει το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, που σήμανε την έναρξη των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
Πρωταθλητής με φοβερό στατιστικό ο Ίβιτς

Η «ομάδα του λαού», υπό την τεχνική καθοδήγηση του Βλάνταν Ίβιτς, σημείωσε εντυπωσιακά ρεκόρ μέσα στη σεζόν, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της κατακτά τον τίτλο από τον Μάρτιο, όντας μάλιστα αήττητη, ενώ για πρώτη φορά η πρωταθλήτρια Ισραήλ έχει διαφορά 27 βαθμών από τον δεύτερο!

Η επίδοση του Σέρβου πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ είναι εκπληκτική, αφού έγινε ο τεχνικός με το μεγαλύτερο ποσοστό νικών σε μια σεζόν στο πρωτάθλημα Ισραήλ, με την Μακάμπι να έχει το εντυπωσιακό ποσοστό νικών που ανέρχεται στο 85.7%, στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Ισραηλινοί… πίνουν νερό στο όνομα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, που οδήγησε την ομάδα του στην πιο… γρήγορη κατάκτηση πρωταθλήματος στην ιστορία της, με τους ανθρώπους της Μακάμπι, να ετοιμάζουν τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν, με τον Ίβιτς στον πάγκο.

Διαβάστε ακόμη...