«Η πιο cool ιστορία της σεζόν - Το πρωτάθλημα είναι θέμα χρόνου για τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Η ξέφρενη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ προς το πρωτάθλημα κεντρίζει καθημερινά το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ, οι οποίοι ρίχνουν φως στα πεπραγμένα του Δικεφάλου. Τι αναφέρουν στην Βραζιλία και τι απαντούν Μαουρίσιο και Ενρίκε...
Πηγή: sdna.gr
«Η πιο cool ιστορία της σεζόν - Το πρωτάθλημα είναι θέμα χρόνου για τον ΠΑΟΚ»

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα globo.com, το πρωτάθλημα είναι θέμα χρόνου για τον ΠΑΟΚ.

Στο εν λόγω κείμενο γίνεται αναφορά στην αήττητη ομάδα του Δικεφάλου, στον εξαιρετικό Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και στο πρωτάθλημα που μοιάζει να βρίσκεται τόσο κοντά για τον ΠΑΟΚ:

«Μια από τις αήττητες ομάδες στην Ευρώπη, ένας σύλλογος που αντλεί τις ρίζες του από την Κωνσταντινούπολη είναι έτοιμος να απολαύσει τους καρπούς της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ενός πρωταθλήματος που δεν έχει κατακτήσει εδώ και 34 χρόνια.

Για τους οπαδούς που αρέσκονται σε ωραίες ιστορίες, προτείνουμε να στρέψουν την προσοχή τους στην Ελλάδα, εκεί όπου εξελίσσεται μια από τις πιο cool ιστορίες της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ οδεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μπορεί να το καταφέρει ακόμη και αυτήν την Κυριακή.

Με σχεδόν έναν αιώνα ιστορίας, ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση που ιδρύθηκε αποκλειστικά από πρόσφυγες που προέρχονταν από την Κωνσταντινούπολη. Ίσως η ομάδα με τους φανατικότερους οπαδούς στη χώρα.

Αυτή τη στιγμή, στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο πολύ καλός Ρουμάνος τεχνικός, Ραζβάν Λουτσέσκου, και κυριαρχεί στο ελληνικό πρωτάθλημα από την αρχή της σεζόν. Δεν είναι πλέον απίθανο να τελειώσει τη σεζόν αήττητος αφού σε 25 παιχνίδια ο ΠΑΟΚ έχει 22 νίκες και μόλις τρεις ισοπαλίες. Αυτή η επίδοση έχει βάλει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό κλαμπ των λίγων ομάδων που το έχουν καταφέρει αυτό φέτος...».

Μάλιστα, στο αφιέρωμα φιλοξενούνται και δηλώσεις των Βραζιλιάνων Μαουρίσιο και Ενρίκε: «Κάνουμε μια εξαιρετική πορεία, έχουμε ένα καλό πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους μας και έχουν μείνει λίγα ακόμη ματς μέσα στη σεζόν. Φυσικά, θα δείξουμε την ίδια σοβαρότητα που έχουμε από την αρχή της σεζόν. Ο στόχος μας είναι πολύ κοντά και υπάρχει μεγάλη πίεση για να τον πετύχουμε», ανέφερε ο Μαουρίσιο ενώ ο Ενρίκε με την σειρά του, τόνισε πως:

«Είναι πάνω από 30 χρόνια που ο ΠΑΟΚ έχει να πάρει το πρωτάθλημα. Έτσι η προσμονή γι΄αυτόν τον τίτλο είναι πολύ μεγάλη. Το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη και όμορφη στιγμή που την αξίζει ο σύλλογος».

Συνεχίζοντας, τονίζουν πως: «Πλέον απομένουν πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ έχει 67 βαθμούς, δέκα περισσότερους από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει πως με νίκη του ΠΑΟΚ στη Ξάνθη και ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο, το πρωτάθλημα μπορεί να έρθει και αυτήν την Κυριακή. Για να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα πρέπει να γίνει ένα... θαύμα. Με άλλα λόγια το πρωτάθλημα είναι θέμα χρόνου για τον ΠΑΟΚ...».

Στο αφιέρωμα εκ της Βραζιλίας στέκονται και στον Ιβάν Σαββίδη, στην αποπληρωμή των χρεών του ΠΑΟΚ από εκείνον αλλά και σε αυτά που έγιναν πέρσι στο περιβόητο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο δε Μαουρίσιο δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, λέγοντας πως: «Έχει πάντα επαφή με εμάς και βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. Έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις στο σύλλογο και όπως είναι φυσικό περιμένει ανταπόδοση».

Διαβάστε ακόμη...