Για το βήμα τετράδας ο ΠΑΟΚ

Από basketplus.gr: Ο ΠΑΟΚ ρέφαρε την εντός έδρας ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου με το διπλό στο «Nick Galis Hall» επί του Άρη και δε θέλει να... ξαναχύσει την καρδάρα με το γάλα.
Πηγή: basketplus.gr
Για το βήμα τετράδας ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται σήμερα (39/3, 15:45) το Λαύριο και δεν έχει περιθώρια για άλλη εντός έδρας ήττα, στο κυνήγι μιας θέσης στην τετράδα. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση, ισόβαθμη με τον Προμηθέα (φιλοξενεί τον Ήφαιστο) και το Περιστέρι (υποδέχεται αύριο, 31/3, τον Παναθηναϊκό). Κάτι που σημαίνει ότι αν σήμερα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, έχει την ευκαιρία να μείνει ακόμα και μόνη της στην τετράδα, ή να μην αφήσει τους Αχαιούς να ξεφύγουν έναν βαθμό.

Ο Παπαθεοδώρου... έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, αφού το Λαύριο τελευταία είναι αρκετά ανεβασμένο και μετρά δύο σπουδαίες νίκες, με Κολοσσό Ρόδου εκτός έδρας και με Περιστέρι (83-55!) εντός. Οι επιστροφές αρκετών τραυματιών «γέμισαν» την ομάδα του Χρήστου Σερέλη και ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος για να φτάσει στη 14η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του γνωστού με τον Τζαμάλ Τζόουνς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνει την «Ημέρα ΠΑΟΚ-Ημέρα Μπάσκετ» και η γενική είσοδος στο γήπεδο κοστίζει 1 ευρώ!

Διαβάστε ακόμη...