Θηρίο στο κλουβί ο Πέλκας

Από paok24.com: Ο Δημήτρης Πέλκας στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανιώνιο.
Πηγή: paok24.com
Θηρίο στο κλουβί ο Πέλκας

Το αντιαθλητικό χτύπημα που δέχτηκε από τον Σταυρόπουλο το έκανε να σφαδάζει από τους πόνους κι αφού αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τη συγκεκριμένα αναμέτρηση είχε μπροστά του έναν... Γολγοθά μέχρι να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή.

Πλέον είναι υγιής, δεν πονάει και είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

Με τον Πέλκα να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας τις τελευταίες ημέρες, οι προπονήσεις που έχασε και το γεγονός ότι επιστρέφει από τραυματισμό ενδεχομένως να είναι ο λόγος που βρίσκεται πιο πίσω στο μυαλό του Λουτσέσκου όσον αφορά στην ενδεκάδα στον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο ίδιος ο Έλληνας άσος είναι... θηρίο στο κλουβί τις τελευταίες εβδομάδες, ανυπομονεί να αγωνιστεί και πάλι για να βοηθήσει την ομάδα του, αναζητώντας αγωνιστικό ρυθμό στο φινάλε της φετινής περιόδου που θα κριθούν πολλά.

Για τον Πέλκα η αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής αποτελεί την ευκαιρία του να επιστρέψει στη δράση, δίνοντας του ξεχωριστό κίνητρο για το συγκεκριμένο παιχνίδι

Διαβάστε ακόμη...