ΠΑΟΚ Βεργίνα TV – ΧΑΝΘ

Από e-handball.gr : Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) στη Νεάπολη τη ΧΑΝΘ, για την τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Πηγή: e-handball.gr
ΠΑΟΚ Βεργίνα TV – ΧΑΝΘ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) στη Νεάπολη τη ΧΑΝΘ, για την τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Για τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, ο αυριανός αγώνας αποτελεί μία τυπική διαδικασία με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει. «Αύριο είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Θέλουμε να μπούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας την επόμενη μέρα όπου ξεκινάει προετοιμασία μας για την δύσκολη συνέχεια των πλέι οφ, πρώτα όμως είναι ο αγώνας με τη ΧΑΝΘ», τόνισε ο περιφερειακός του ΠΑΟΚ, Διονύσης Καραγκιοζόπουλος.

H ΧΑΝΘ προέρχεται από μία κακή εμφάνιση απέναντι στον Διομήδη και θα πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της και να διεκδικήσει την παραμονή της στα πλέι άουτ: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας. Πάμε να κλείσουμε με μια καλή εικόνα και να δώσουμε το 100% απέναντι στον ανώτερο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοι γίνεται και στη συνέχεια να προετοιμαστούμε για τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται», σχολίασε ο πρώτος σκόρερ της ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα, Γιώργος Παπαβασίλης.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νάσκος – Χαρίτσος.

Διαβάστε ακόμη...