«Να το πάρουμε αήττητο!»

Η κεντρικός αμυντικός του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Μιλιάνα Σμιλίνκοβιτς μίλησε για τη νίκη επί της Λάρισας, για το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στον Άρη και το γκολ που πέτυχε, για την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Προοδευτική Περάματος, αλλά και για τον κόσμο του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Να το πάρουμε αήττητο!»

Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νίκη επί της Λάρισας:

«Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, το μόνο που έκαναν είναι να αμύνονται για αυτό δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε από την αρχή αν και είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά κρατάμε την νίκη».

Για την νίκη κόντρα στον Άρη και το πρώτο της γκολ:

«Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένες, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι γιατί ο Άρης συνεχώς επιτίθονταν θέλοντας την νίκη αφού μόνο αυτό μπορούσε να τον βοηθήσει! Παίξαμε όπως προπονούμαστε και το αποτέλεσμα ήρθε, σκοράραμε πολύ γρήγορα 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και το ένα γκολ που σκόραραν τους το κάναμε δώρο. Ήταν το πρώτο μου γκολ και ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί ήταν σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω να έρθουν και αλλά παρόμοια! Η ατμόσφαιρα μετά το παιχνίδι ήταν απίστευτη, για αυτούς το πιο σημαντικό ήταν η νίκη γιατί κάποιες παίκτριες έπαιζαν σε εμάς και φέτος παίζουν αντίπαλες και θα ήταν κάτι πολύ «μεγάλο» για αυτές το να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ».

Αν πιστεύει ότι μετά την νίκη επί του Άρη το πρωτάθλημα έχει κριθεί:

«Για εμένα είναι πολύ περίεργο, γιατί έχουμε περισσότερες νίκες αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει, θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση και να πάρουμε αήττητες το πρωτάθλημα, είναι σημαντικό για εμάς».

Για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Προοδευτική Περάματος:

«Το θεωρώ από τα «καλά» παιχνίδια αλλά είμαστε φαβορί και σε αυτό, ξέρουμε τι να περιμένουμε θα παίξουν άμυνα όπως όλοι άλλωστε».

Για τον κόσμο στην αναμέτρηση με τον Άρη:

«Θέλουμε τον κόσμο σε τέτοια παιχνίδια αλλά και σε αλλά όχι μόνο όταν παίζουμε με τον Άρη, μας βοήθησαν παρά πολύ».

Διαβάστε ακόμη...