Καθαρίζει το «διπλό» νωρίς και κάνει συντήρηση δυνάμεων για Αστέρα

Από sfina.gr: Ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ξάνθη, που χρειάζεται μόνο μία νίκη σε πέντε ματς για την εξασφάλιση της παραμονής της, δεν αναμένεται να έχει προβλήματα.
Πηγή: sfina.gr
Καθαρίζει το «διπλό» νωρίς και κάνει συντήρηση δυνάμεων για Αστέρα

Εντούτοις, σε επίπεδο εντυπώσεων πρέπει να αποδείξει με την απόδοσή του, ότι είναι ο ΠΑΟΚ, ο αυριανός πρωταθλητής Ελλάδας.

Από την άλλη, σε επίπεδο ουσίας πρέπει να «καθαρίσει» το Κυριακάτικο ματς από νωρίς, για να κάνει στην συνέχεια συντήρηση δυνάμενων, ενόψει του κρίσιμου πρώτου ημιτελικού με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Τετάρτη στην Τούμπα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωρήσει και σε ροτέισον, περιορισμένης κλίμακας, στην Ξάνθη, ενόψει του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης, που φαίνεται, ότι είναι πιο δύσκολο και αποφασιστικό παιχνίδι για τον δικέφαλο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό του, ότι μετά την Ξάνθη ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός της Τετάρτης και προσαρμόζοντας αναλόγως τα πλάνα του.

Ο τίτλος του φετινού πρωταθλητή είναι σαν να βρίσκεται, ήδη στην Τούμπα και η σκέψη όλων πλέον επικεντρώνεται παράλληλα στην επίτευξη του ιστορικού στόχου κατάκτησης του πρώτου νταμπλ της ομάδας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...