Στηρίζει τον Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση ο Φούσεκ

Από sdna.gr: Συνάντηση με τον Πετρ Φούσεκ είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού την Πέμπτη (28/3), με τον Τσέχο «υπερσύμβουλο» της ΕΠΟ να τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Βασιλειάδη στο θέμα της αναδιάρθρωσης.
Πηγή: sdna.gr
Στηρίζει τον Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση ο Φούσεκ

Τετ α τετ με τον Πετρ Φούσεκ είχε ο Γιώργος Βασιλειάδης, συζητώντας για όλα τα σημαντικά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η είδηση που προέκυψε από τη συνάντηση, είναι ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει στο πλευρό του τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA για την αναδιάρθρωση και μάλιστασ δεσμεύτηκε πως θα γίνουν όλα τα συμφωνηθέντα.

Σημειώνεται ότι χθες (28/3) ο κ.Βασιλειάδης απέστειλε στην ΕΠΟ την τροπολογία της αναδιάρθρωσης όπως αποκάλυψε το SDNA, δίνοντας διορία μίας εβδομάδας για να λάβει τυχόν διορθώσεις.

Επιπλέον οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα επεισόδια στα γήπεδα και δη τα πιο πρόσφατα στο ΟΑΚΑ, με τον Φούσεκ να εκφράζει τον προβληματισμό του.

Επιπλέον στην ατζέντα βρέθηκε και το θέμα του Video Assistant Referee, με τον Τσέχο «υπερσύμβουλο» να ενημερώνει τον Υφυπουργό πως η ΕΠΟ βρήκε το κτίριο που θα στεγάσει τον τεχνολογικό εξοπλισμό κι όλα πλέον βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Διαβάστε ακόμη...