O Xάτσερ που όλοι περίμεναν!

Από paok24.com: Ο Γουίλ Χάτσερ, αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα "βαριά χαρτιά" του φετινού ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
O Xάτσερ που όλοι περίμεναν!

Παίκτης με δεδομένη ποιότητα, παίκτης που ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ και τον ξέρουν όλοι πολύ καλά στον "Δικέφαλο".

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα, με μέτριες εμφανίσεις και "θολό" τοπίο αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά, ο Αμερικανός φωνάζει και πάλι "παρών" και δείχνει έτοιμος για... show!

Το "φάντασμα" κόντρα στην ΑΕΚ και το comeback

Άφησε πίσω του τις κακές εμφανίσεις στα ματς με την ΑΕΚ για το BCL, όπου στο πρώτο στο Παλατάκι ολοκλήρωσε τον αγώνα με μόλις 4 πόντους (1) και στο δεύτερο στο ΟΑΚΑ με 10 (1) και μετά τη διακοπή μοιάζει πιο φρέσκος και πιο... ορεξάτος.

Στο παιχνίδι με τον Άρη, ο Χάτσερ θύμισε μετά από καιρό, τον παλιό, καλό Αμερικανό. Αρκετό "ξύλο", κλειστό και χαμηλό σκορ, αλλά ο έμπειρος άσος ήταν εκεί, έβαλε κρίσιμα σουτ και ουσιαστικά ήταν αυτός που "κλείδωσε" τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ και το "διπλό", σκοράροντας καθοριστικούς πόντους στην 4η περίοδο.

Οι "σειρήνες" επέμειναν, αλλά...

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε μία περίοδο κανονικότητας, τα πολύ-πολύ δύσκολα φαίνεται να ξεπεράστηκαν και η προσοχή έχει στραφεί και πάλι αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Γουίλ Χάτσερ δεν θα μπορούσε να λείπει κι από αυτή την εξίσωση... Πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός έλεγε ότι το διάστημα της διακοπής, θα ήταν αυτό στο οποίο θα έπαιρνε τις αποφάσεις του αναφορικά με το μέλλον του στην Θεσσαλονίκη.

Οι "σειρήνες" άλλωστε δεν ήταν λίγες κι από το ξεκίνημα κιόλας της σεζόν, πολλές ήταν οι ομάδες που του... χτύπησαν την πόρτα και κατέθεσαν και συγκεκριμένες προτάσεις, με τον Αμερικανό να μην έχει απαντήσει θετικά σε καμία.

Ένα από τα θέματα που τον απασχόλησαν πολύ, ήταν αυτό του σπιτιού που αγόρασε στην Αμερική, ενώ προφανώς τα χρήματα που καταβλήθηκαν μετά την παρέμβαση της οικογένειας Σαββίδης, εξομάλυναν σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση, με τον Χάτσερ να είναι πλέον απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα.

Ώρα για... φινάλε

Οδεύοντας προς τα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ αυτό που ψάχνει πλέον είναι το καλύτερο πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια της σεζόν, πριν τη "μάχη" των πλέι οφ, δίνοντας ένα παιχνίδι την εβδομάδα και προφανώς αυτό λειτουργεί ευεργετικά και για τον Αμερικανό.

Επιστροφή σε... κανονικό ρυθμό προπονήσεων, χρόνος για ανάσες και αποθεραπεία. Το "κλειδί" για το καλύτερο δυνατό φινάλε για φέτος, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να ποντάρει σε μεγάλο βαθμό στον Αμερικανό, περιμένοντας ότι θα μπορέσει να βγάλει την ποιότητα του στα κρίσιμα σημεία του εκάστοτε αγώνα, όπως στο ματς με τον Άρη.

Διαβάστε ακόμη...