«Παροξυσμός» για τα εισιτήρια του Ξάνθη - ΠΑΟΚ, αναμονή μέχρι αύριο

Από sdna.gr: Σε... αναμονή βρίσκονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, περιμένοντας την σχετική ανακοίνωση για την έκδοση των εισιτηρίων με φόντο το παιχνίδι στα Πηγάδια της Ξάνθης.
Πηγή: sdna.gr
«Παροξυσμός» για τα εισιτήρια του Ξάνθη - ΠΑΟΚ, αναμονή μέχρι αύριο

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στα Πηγάδια καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Στις τάξεις του Δικεφάλου επικρατεί «ξεσηκωμός» προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος και πρώτος, κινούμενος ολοταχώς για το πρωτάθλημα.

Μετά την σύσκεψη για τα μέτρα τάξης ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει ένα αρκετά ικανοποιητικό νούμερο εισιτηρίων που αγγίζει τα 4.600 (σ.σ. τα οποία αντιστοιχούν στο πέταλο, στην διπλανή κερκίδα που υπάρχει αλλά και απέναντι από τα επίσημα του γηπέδου), με τους φίλους της ομάδας να περιμένουν την σχετική ενημέρωση για τον τρόπο διάθεσής τους.

Όπως φαίνεται, τα εισιτήρια θα εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ καθώς κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το επίμαχο θέμα...

Διαβάστε ακόμη...