Πιο παραγωγικός από ποτέ!

Από paok24.com: Συνηθίζεται να λέγεται πως στο ποδόσφαιρο οι αριθμοί και τα στατιστικά δεν λένε πάντα την αλήθεια. Στην περίπτωση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πάντως, σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, τη λένε και με το παραπάνω!
Πηγή: paok24.com
Πιο παραγωγικός από ποτέ!


Το πρωί, διαβάσατε στο PAOK24 για την πορεία του Μπίσεσβαρ στον Δικέφαλο, το πως έφτασε να κερδίσει νέο συμβόλαιο με τους "ασπρόμαυρους" και πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου διαχειρίστηκε την περίπτωσή του, προς όφελος του ΠΑΟΚ!

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ωστόσο η προσφορά του Ολλανδού με βάση τους αριθμούς του. Έχουμε λοιπόν και λέμε. Καταρχήν, ο Μπίσεσβαρ έχει καταγράψει έως τώρα 33 συμμετοχές και 2.209 στη φετινή σεζόν, με απολογισμό 8 γκολ και 9 ασίστ.

Οχτώ αγώνες λοιπόν πριν το τέλος της σεζόν, εφόσον ο ΠΑΟΚ φτάσει μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη σημειώσει βελτιώσει κατά πολύ τις επιδόσεις του συγκριτικά με την περσινή σεζόν, στην οποία κατέγραψε 32 συμμετοχές, 1.513 λεπτά συμμετοχής, 3 γκολ και 4 ασίστ.

Βέβαια, στην πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, ο... Μαέστρος κατέγραψε 44 συμμετοχές, 2.853 λεπτά συμμετοχής, 7 γκολ και 10 ασίστ, ωστόσο στους αγώνες που απομένουν έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τόσο το ρεκόρ του στα λεπτά συμμετοχής όσο και αυτά που αφορούν την παραγωγικότητα του.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο στοιχείο που καταδεικνύει το ότι ο Μπίσεσβαρ διανύει στον ΠΑΟΚ την καλύτερη φάση της καριέρας του. Εάν ανατρέξει κανείς στο βιογραφικό του, θα δει πως με τη φανέλα της Φέγενοορντ πέτυχε 11 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ σε 108 παιχνίδια και στη θητεία του στην Καϊσέρισπορ μέτρησε 19 γκολ και 24 ασίστ σε 130 παιχνίδια, ενώ με τον Δικέφαλο στο στήθος μετράει 18 γκολ και 23 ασίστ σε 109 επίσημα ματς!

Κατ΄ επέκταση, τόσο το επόμενο γκολ του Μπίσεσβαρ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ όσο και η επόμενη ασίστ θα συνιστούν ισοφάριση των ρεκόρ καριέρας του, με το γεγονός πως πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του για τρία ακόμα χρόνια να μην αφήνει καμία αμφιβολία για το αν ο Ολλανδός αναγάγει την παρουσία του στην Τούμπα στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη...