Ο... "πύργος" του ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Το όνομα της είναι Μιλιάνα Σμιλίνκοβιτς. Γέννημα θρέμμα της σερβικής σχολής ποδοσφαίρου, με αρκετές παραστάσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας της.
Πηγή: paok24.com
Ο... "πύργος" του ΠΑΟΚ!


Γεννημένη στη Σερβία, η 25χρονη αμυντικός έχει "μετακομίσει" πλέον στην Θεσσαλονίκη και δηλώνει... ερωτευμένη με την πόλη και τον κόσμο της.

Για επτά χρόνια, η Σμιλίνκοβιτς αποτέλεσε μέρος της ομάδας Masinac στην Σερβία, μίας από τις κορυφαίες ομάδες στην πατρίδα της, που έχει να επιδείξει και τρεις τίτλους, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Σερβίας.

Η προσαρμογή στην Θεσσαλονίκη

Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο αποφάσισε να ακολουθήσει τον... ποδοσφαιρικό της "πατέρα", τον Πέριτσα Κρστιτς στον ΠΑΟΚ.

Μεγάλη της αγάπη; Ο καιρός στην Θεσσαλονίκη, ο ήλιος και οι βόλτες με την Μπετανκούρ, με την οποία έχουν γίνει κολλητές και μαζί εξερευνούν την πόλη.

Όσο για την Τούμπα; Πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την ατμόσφαιρα όσο και για τον κόσμο γενικότερα, έχοντας πάρει ήδη μία... γεύση από αγώνα, ενώ απολαμβάνει να παρακολουθεί τα παιχνίδια από τις εξέδρες του γηπέδου.

Η... πρώτη φορά!

Στο παιχνίδι με τον Άρη, ήταν η δική της στιγμή... Πετυχαίνει το πρώτο της γκολ και το πανηγυρίζει έξαλλα μαζί με της συμπαίκτριες της. Μία στιγμή που την περίμενε καιρό, καθώς αν και αμυντικός, της αρέσει να προωθείται στις στημένες φάσεις και να ψάχνει το γκολ.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει δεχτεί μόλις 5 γκολ σε 15 συνολικά παιχνίδια φέτος, ο... "πύργος" του "Δικεφάλου" έχει παίξει το δικό του ρόλο, με την Σμιλίνκοβιτς να αποτελεί ένα από τα "βαριά χαρτιά" της ομάδας, διανύοντας μία εξαιρετική χρονιά.

Το... όνειρο που περιμένει

Ιδανικό φινάλε; Το πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει και αήττητος, κάτι που πλέον δεν φαντάζει απίθανο, με την 25χρονη αμυντικό, να ζει για το ποδόσφαιρο, έχοντας προσαρμόσει την καθημερινότητα της σε αυτό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πριν από μερικούς μήνες παρουσίασε εργασία στην πατρίδα της, που αφορούσε τις δεξιότητες των παικτών στην Σερβία, αλλά και τη Σλοβενία, προσπαθώντας συνεχώς να γίνει καλύτερη και μέσα από αυτό.

Το μέλλον της ανήκει, στον ΠΑΟΚ έχει βρει το ιδανικό περιβάλλον και υπόσχεται πολλά περισσότερα. Το όνομα της; Μιλιάνα Σμιλίνκοβιτς. Σημειώστε το!

Διαβάστε ακόμη...