Στιγμές που δεν θα τις ξεχάσει ποτέ! (videos)

Από paok24.com: Δύο Κύπελλα, δύο αξέχαστες ημέρες...
Πηγή: paok24.com
Στιγμές που δεν θα τις ξεχάσει ποτέ! (videos)

Ο Ιβάν Σαββίδης κλείνει σήμερα τα 60 και το PAOK24 κάνει ένα... flashback στις δύο, από τις πιο "δυνατές" στιγμές για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Διακαής του πόθος; Τα τρόπαια! Ήδη μετράει δύο Κύπελλα, δύο αξέχαστες βραδιές, δύο βραδιές που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη του, ενώ φέτος ετοιμάζεται για ακόμη περισσότερα.

Όλα ξεκίνησαν στο Βόλο...

Εκεί ήρθε το πρώτο Κύπελλο επί ημερών του και ο ίδιος το πανηγύρισε με την ψυχή του. Η ομάδα τον σήκωσε στα χέρια και μετά τον επεισοδιακό τελικό, φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

"Αντιλαμβάνομαι ότι στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να παραδεχτούν πως η ηγεμονία τους τελειώνει. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατή ομάδα από αυτούς και οικονομικά. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ.

Υπήρχαν κάποια σκληρά σημεία, αλλά είναι ένας τελικός Κυπέλλου. Είπα στον κ. Μελισσανίδη: "Δημήτρη, θα χαρείς σήμερα στη δική μου χαρά". Θέλω να ευχηθώ πως να είναι αρχή για μεγάλες νίκες. Εκτιμώ ότι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν πρέπει να υπάρχει μονοπώλιο. Κάθε χρόνια και από μία ομάδα να κερδίζει.

Αισθανόμουν ότι η ομάδα είναι ανεβασμένη, ήμασταν τόσο ενωμένοι στον στόχο μας, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το έχω πει με λίγο υπερβολικό τρόπο, ότι πάμε για το Κύπελλο, αλλά είχαμε αυτό το συναίσθημα. Βλέπουμε ότι η ομάδα μας άξιζε δύο τίτλους. Βεβαίως, ξεκινήσαμε νευρικά, σκοράραμε, δεχθήκαμε το περίεργο γκολ και όποια ομάδα έβαζε το δεύτερο, θα μπορούσε να κερδίσει. Τα παιδιά θέλανε πολύ να κάνουνε δώρο στον ΠΑΟΚ και μπορώ να πω ότι τα καταφέρανε και χθες τους είπα μια κουβέντα: ''Αύριο θα κερδίσει η ψυχολογία και να παίξετε για να πάρουμε τον τίτλο''.

Σαν να ήταν στο ΟΑΚΑ

Μετά από όσα έγιναν στο περιβόητο ματς με την ΑΕΚ, δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ και να πανηγυρίσει κι αυτός μαζί με την ομάδα, το πιο αντρίκειο Κύπελλο. Ένα Κύπελλο 100% ΠΑΟΚ, κόντρα σε όλους και σε όλα, μέσα στο "σπίτι" της ΑΕΚ, με την ομάδα να κυριαρχεί στο μέγιστο βαθμό.

Οι εικόνες με τις μάσκες, τους πανηγυρισμούς και τις αφιερώσεις όλων, έχουν μείνει και δεν ξεχνιούνται, όπως και η εικόνα του στο αεροδρόμιο, όπου περίμενε τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του. Για να τους ευχαριστήσει και να τους επιβραβεύσει, ενώ ακολούθησαν τα έξαλλα πανηγύρια στην Θεσσαλονίκη.

"Πήρες ένα ακατέργαστο διαμάντι και το έκανες πολύτιμο λίθο. Κράτησες την ψυχολογία των παικτών σε υψηλά επίπεδα, παρόλα όσα συνέβησαν", ήταν τα λόγια του, απευθυνόμενος στον Ραζβάν Λουτσέσκου στο πλαίσιο της γιορτής του ΠΑΟΚ, ενώ δεν άφησε... εκτός κάδρου όσα προηγήθηκαν:

"Είμαι στα 60 μου χρόνια αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές. Μαθαίνω και καταλαβαίνω πως μαχαιριές στην πλάτη είναι κάτι που πρέπει να τις περιμένεις. Ζητώ συγνώμη από όλους γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία".

Διαβάστε ακόμη...