Έχασε την μεγάλη ευκαιρία η Εθνική!

Από thessports.gr: Η Εθνική Νέων δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αφού μετά την μεγάλη νίκη επί τις Αγγλίας, ηττήθηκε από την Τσεχία που παίρνει το εισιτήριο ως πρώτη του ομίλου.
Πηγή: thessports.gr
Έχασε την μεγάλη ευκαιρία η Εθνική!

Το συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα προηγήθηκε μόλις στο 10΄με τον Εμαννουηλίδη, με τους Τσέχους να βρίσκουν την απάντηση με τον Ζλατοχλάβεκ στο 27′.

Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με τον Χεζούσκι στο 60′, με την Εθνική μας να θέλει ένα γκολ για την πρόκριση, αφού της αρκούσε και η ισοπαλία (η Αγγλία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Δανία και η Ελλάδα είχε την ισοβαθμία.

Ωστόσο, στο 95′ διαμορφώθηκε το τελικό 3-1, με τον Λευτέρη Λύρατζη να υποπίπτει σε πέναλτι στις καθυστερήσεις, τους Τσέχους να ευστοχούν και να «κλειδώνουν» την πρωτιά του ομίλου της Elite Round.

H σύνθεση της Εθνικής: Νικοπολίδης (31' Μανδάς), Λύρατζης, Αντζουλάς (69' Μιχαηλίδης), Διαμάντης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Μπότος, Μελιόπουλος (39' Νεοφυτίδης), Γαϊτανίδης (69' Γκαργκαλατζίδης), Εμμανουηλίδης, Σέχου.

Διαβάστε ακόμη...