Περνούν από “κόσκινο” υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι

Από sfina.gr: Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις πληθώρας παικτών σε όλες τις θέσεις περνάει από «κόσκινο» το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Περνούν από “κόσκινο” υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι

Η αναμονή για την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος και η διεκδίκηση του νταμπλ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σκέψεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ο Μάριο Μπράνκο, όμως και το τμήμα σκάουτινγκ κάνουν την δουλειά τους. Παρακολουθούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους με στόχο να έχουν έτοιμες τις εισηγήσεις τους για κάθε περίπτωση.

Έτσι στο τέλος της σεζόν θα καθίσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι μαζί με τον Λουτσέσκου και θα καταστρώσουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, που φιλοδοξεί να συμμετάσχει την νέα σεζόν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έως τότε θα έχουν λιγοστέψει οι εκκρεμότητες στο ρόστερ και θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι παίκτες θα φύγουν το καλοκαίρι με πώληση, ή οικειοθελή αποχώρηση, ή λήξη συμβολαίου, ή λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει.

Πάντως, ο κεντρικός πυρήνας της φιλοσοφίας του αγωνιστικού σχεδιασμού και της νέας σεζόν παραμένει ο ίδιος, δηλαδή, η διατήρηση του «κορμού» με όσο το δυνατόν λιγότερες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και περαιτέρω αναβάθμιση της ομάδας με ποιοτικές μεταγραφικές προσθήκες.

Διαβάστε ακόμη...