Δεν κρατιούνται!

Από paok24.com: Μεγάλη η «δίψα» των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας σε έναν ακόμη «τελικό».
Πηγή: paok24.com
Δεν κρατιούνται!

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στη Ξάνθη έχει ξεκινήσει, με το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου να προετοιμάζεται για ένα ακόμη βήμα στο δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως και στα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν, έτσι και σε αυτό οι φίλοι του Δικεφάλου αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Ξάνθης μετατρέποντας την έδρα της ακριτικής ομάδας σε μία... μικρή Τούμπα!

Και πως να μην συμβεί άλλωστε το παραπάνω, όταν στα Πηγάδια θα βρεθούν περισσότεροι από 4.500 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν εξασφαλίσει 4.600 εισιτήρια.

Ο κόσμος του Δικεφάλου βρίσκεται στις επάλξεις και αναμένει τις οριστικές αποφάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τον χρόνο και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της κυριακάτικης αναμέτρησης, αφού εκτός από τις οργανωμένες εκδρομές των συνδέσμων, αρκετοί είναι και εκείνοι που θέλουν να ταξιδέψουν μεμονωμένα στην ακριτική πόλη.

Διαβάστε ακόμη...