«Όλη η πόλη περιμένει το πρωτάθλημα!»

Από paok24.com: Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης στο άλμα εις ύψος, ανυπομονεί για τη στιγμή που ο Δικέφαλος του Βορρά θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, μιλάει για τον θείο του Χάρη και επισημαίνει πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη για το σύλλογο, αλλά και την τοπική κοινωνία.
Πηγή: paok24.com
«Όλη η πόλη περιμένει το πρωτάθλημα!»

Μπορεί ο θείος του, Χάρης, να έγραψε ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να αποτελεί μία από τις εμβληματικές μορφές του «ασπρόμαυρου» ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως τον Κώστα Μπανιώτη, μετά την ασχολία του με το μπάσκετ σε νεαρή ηλικία, τον κέρδισε ο στίβος και το άθλημα του άλματος εις ύψος, με τον ίδιο να μετράει πολλές και σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Μετά το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα το 2018, ο Κώστας Μπανιώτης πριν από λίγες ημέρες έφερε ακόμη μία επιτυχία με τα ελληνικά χρώματα κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη, αποδεικνύοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, βάζοντας πλώρη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!

Ο ίδιος μίλησε για την πορεία του στο χώρο, την πρόσφατη επιτυχία του, το αγωνιστικό του μέλλον, αλλά και φυσικά για την ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Open Sport" του OPEN TV.

«Εννοείται ότι παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Μικρός έβλεπα κασέτες με τον θείο μου, έχω ακούσει πολλές ιστορίες για εκείνον. Αποτελούσε αθλητικό πρότυπο για μένα. Ακόμη στη Θεσσαλονίκη με σταματάνε και μου μιλάνε για εκείνον. Ήταν μία εμβληματική μορφή για τον ΠΑΟΚ. Έφυγε από τα 15 του από την Κομοτηνή για να πάει στον ΠΑΟΚ. Ήταν γέννημα - θρέμμα ΠΑΟΚ και έφτασε να είναι αρχηγός της ομάδας, να πάρει το πρωτάθλημα και φέτος ο σύλλογος έχει την ευκαιρία να το κερδίσει ξανά. Θα είναι πολύ σημαντικό που αυτό θα το ζήσω και εγώ».

Όσο για το αν ανυπομονεί και ο ίδιος για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα, τόνισε:

«Όλη η πόλη αυτό περιμένει. Θα είναι μία μεγάλη γιορτή! Και εγώ το περιμένω. Είναι σημαντικό που έχει βρεθεί ένας άνθρωπος όπως ο κ. Σαββίδης που έχει αγκαλιάσει αυτή την ομάδα, την προστατεύει και την έχει ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Αποπνέει μία υγεία, νιώθεις μία ασφάλεια και δεν είναι μόνο το έργο του στην ομάδα, αλλά σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και είμαστε τυχεροί που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στην πόλη!»

Διαβάστε ακόμη...