Η Nova, η ΕΡΤ και στo… βάθος το OPEN!

Από sfina.gr: Με την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ολοκληρώνεται και η πολυετής συνεργασία του ΠΑΟΚ με την Nova και οι συζητήσεις για την επόμενη μέρα σε ότι αφορά το κανάλι που θα δείχνει τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου τα επόμενα χρόνια έχουν ήδη αρχίσει.
Πηγή: sfina.gr
Η Nova, η ΕΡΤ και στo… βάθος το OPEN!

Το υπάρχον συμβόλαιο με το συνδρομητικό κανάλι «αγγίζει» τα 5.000.000 ευρώ, ωστόσο από την πλευρά της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θέλει κάτι... περισσότερο, μετά και την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι πρώτες «ζυμώσεις»

Σύμφωνα με πληροφορίες το SFINA.GR ο πρώτος κύκλος συζητήσεων του ΠΑΟΚ με την Nova βρίσκεται σε εξέλιξη αφού πρόθεση του συνδρομητικού καναλιού είναι να «κρατήσει» τα εντός έδρας ματς του Δικεφάλου και τα επόμενα χρόνια στο «μενού» της. Το κλίμα στις πρώτες «ζυμώσεις» είναι θετικό, ωστόσο επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία συμφωνία, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να μεταθέτει την οριστική της απάντηση μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Κομβικό σημείο στην παραμονή του ΠΑΟΚ στην Nova, είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό, αφού είναι δεδομένο ότι θα ζήτησε αύξηση στο ποσό που πήρε την τρέχουσα σεζόν, όντας πρωταθλητής. Οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού έδειξαν θετικοί στο ενδεχόμενο αύξησης και είναι αισιόδοξοι ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί.

«Ζωηρός» ανταγωνισμός

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Nova δεν παίζει μόνη της για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι μυστικό ότι η ΕΡΤ ενδιαφέρεται να «δυναμώσει» το αθλητικό κομμάτι της με τον Δικέφαλο να αποτελεί ένα εξαιρετικό «προΐον».

Εκτός της ΕΡΤ, δεν θα πρέπει να βγαίνει από το... παιχνίδι η επιλογή του OPEN. Το κανάλι ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, βρίσκεται στο πρώτο διάστημα της λειτουργίας του και θα ήταν ότι καλύτερο για την ενίσχυση του να δείχνει τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου.

Σύντομα θα έχουμε νεότερα...

Διαβάστε ακόμη...