Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Από paok24.com: Μία αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Με τα παιχνίδια Παναθηναϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (3-1) και Ηρακλής - Παμβοχαϊκός (3-1) έπεσε τη Δευτέρα η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 22η και τελευταία αγωνιστική από την οποία και θα προκύψουν τα ζευγάρια της πρώτης φάσης των playoffs.

Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως θα τερματίσει στη δεύτερη θέση και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τα ημιτελικά των playoffs και πλέον περιμένει να δει ποια ομάδα θα αναδειχτεί έβδομη και θα βρεθεί στο «δρόμο» του, με την... μπίλια να κάθεται μεταξύ Κηφισιάς ή Ηρακλή και όλα να ξεκαθαρίζουν στα παιχνίδια των δύο ομάδων το προσεχές σαββατοκύριακο.

Στο μεταξύ και οι υπόλοιπες θέσεις της πρώτης τετράδας έχουν «κλειδώσει» με τον Ολυμπιακό να τερματίζει πρώτος, τον Παναθηναϊκό τρίτο και τον Φοίνικα Σύρου τέταρτο, αφού ο Παμβοχαϊκός που είναι ένα βαθμό πίσω του, έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική.

Δεδομένο επίσης είναι και το ζευγάρι των playouts μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της ΑΕ Κομοτηνής που θα παλέψουν για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία και τη νέα σεζόν.

Εάν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα τα ζευγάρια της πρώτης φάσης των playoffs θα ήταν: Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Ηρακλής, Παναθηναϊκός - Κηφισιά και Φοίνικας Σύρου - Παμβοχαϊκός.

Ωστόσο, απομένει ακόμη μία αγωνιστική με το πρόγραμμα να είναι το εξής:

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕ Κομοτηνής
Κηφισιά - Παναθηναϊκός
Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής

Ρεπό: Παμβοχαϊκός, Ολυμπιακός

Η βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 46
2. ΠΑΟΚ 38
3. Παναθηναϊκός 35
4. Φοίνικας Σύρου 29
5. Παμβοχαϊκός 28
6. Κηφισιά 25
7. Ηρακλής 22
8. ΑΕΚ 17
-----------------
9. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 13
10. ΑΕ Κομοτηνής 5

Διαβάστε ακόμη...