«Δεν φτάνουν την Τούμπα»

Από inpaok.com: Μεγάλη συνέντευξη σε γαλλική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Μπερτράν Ρομπέρτ όπου μεταξύ άλλων θυμήθηκε και το διετές πέρασμα του από την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν φτάνουν την Τούμπα»

Ο Γάλλος, που φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» από το 2011 μέχρι το καλοκαίρι του 2013, αποθέωσε την ατμόσφαιρα που συνάντησε στην Τούμπα, μιλώντας παράλληλα και για τις συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε για το πέρασμα του από τον Δικέφαλο:

«Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, την Τούμπα είναι εντυπωσιακή. Και στην Γαλλία γεμίζουν ορισμένα γήπεδα αλλά δεν πρόκειται να φτάσουν ποτέ σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Όταν παίζαμε με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό ή τον Άρη, το γήπεδο έπαιρνε φωτιά. Οι οπαδοί τον αντιπάλων δεν είχαν δικαίωμα να έρθουν, θα υπήρχαν πολλά προβλήματα. Η Ελλάδα για να ζήσεις τέτοιες στιγμές είναι υπέροχη. Αλλά υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές μισθών και αυτό αποτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξη του πρωταθλήματος. Προσωπικά δεν είχα αυτό το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Στα μεγάλα κλαμπ οι παίκτες πληρώνονται. Στις άλλες ομάδες πρέπει να... κλάψεις για να πάρεις τα χρήματα σου».

Διαβάστε ακόμη...